Klitrosevej 6, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.795.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.635
Netto ekskl. ejerudg.: 6.581
Ejerudgift pr. md. 2.125
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 76 m2
Grundareal: 2601 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1975
Ombygningsår: 2004
Sagsnr. FH4550

Dejligt hus

Tversted ligger ved Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen. Der er knapt et kvarters kørsel til E39, så hvis man kommer fra Aarhus-området, kan man køre herop på lige omkring 2 timer. Der er supermarked og flere butikker og restauranter i byen, og det meste ligger indenfor rimelig gåafstand. Stranden er fast og man kan køre på den i bil. På stranden kan man se til Hirtshals Havn mod vest og følge en del af færgetrafikken mellem Danmark og Norge. I området er der masser af vandre-, cykel- og ridestier, bl.a. i den nærliggende Tversted Klitplantage, hvor man også finder et elsket udflugtsmål, Tversted-Søerne. Længere østpå kan man komme til rovfugleshow på Ørnereservatet, og Skagens museer og naturseværdigheder kan også sagtens blive mål for en dagsudflugt.
Sommerhusene her i den østlige del af Tversted ligger smukt i det let bølgende landskab. Der er en del bevoksning og man bestemmer selv, hvor meget græs, der skal stå som plæne. Den vilde natur kommer tæt på, hvis man ellers har øjnene åbne, for der kommer jævnligt harer, rådyr og fasaner forbi.
Det sorte bjælkehus har hvide vinduer og røde stafferinger på udhæng og karme. Taget er i eternit/cembrit og der er tagrender i zink eller stål. Indendigt er der lyse (ludbehandlede) eller hvide trælofter og -vægge, og gulvene er de fleste steder træ- eller laminatgulve,  dog med flisegulv på badeværelset.
Huset indeholder en god stue med brændeovn og direkte udgang til terrassen. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet. Der er 3 soverum med hver 2 sovepladser samt bad med bruser. Her findes også husets vandvarmer. Den hyggelige terrasse vender mod syd og er mod vest skærmet mod vind med et stort glasparti, så man stadig kan nyde solen.
Huset udlejes gennem Feriepartner og bør ved fuld dispositionsret for bureauet kunne udlejes for op mod 60-70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.