Engdraget 8, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.055.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.010
Netto ekskl. ejerudg.: 7.640
Ejerudgift pr. md. 1.928
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 1235 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2014
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4594

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Nørre Lyngby er en lille sommerby som er delt i 2 af et fredet naturområde, hvor der de senere år er blevet forsøgt etableret mere vild natur med et par søer. Der er en sti, der kan følges næsten hen til nedkørslen til stranden - en gåtur på lidt over en kilometer. I nørre Lyngby er der en sommerkøbmand og et værtshus, der en gang imellem også serverer mad. Desuden er der i sæsonen restaurant på eriehotel Lyngby Mølle. Øvrige indkøbsmuligheder findes i Løkken og Lønstrup, der begge ligger i ca. 10 minutters afstand i bil. Lige syd for Lønstrup kører man forbi Rubjerg Knude Fyr, som i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten under stor mediebevågenhed. Af andre udflugtsmuligheder i området kan nævnes Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tversted-søerne, Rhododendronparken i Brønderslev, FunPark ved Hirtshals... Shopping findes i rigt mål i både Løkken og Lønstrup, og skal der mere kultur til, så trækker Hjørring nok. Der er en halv time til motorvej E39, hvorefter man er i Aalborg på 20 minutter og Aarhus på under 2 timer.
Grunden her ligger i en nyere udstykning umiddelbart syd for det fredede område. Nogle naboer har tilplantet skellet, mens andre etablerer volde. Det er heller ikke alle, der slår græs på hele grunden. Her er der en vold mod øst og græsplæne på hele matriklen. Vejen er blind, så der er stort set kun trafik til nabohusene. Der er en grusbelagt indkørsel med god plads til parkering for 2-3 biler. Hele vejen rundt om huset er der træterrasse, som delvist er indhegnet, og de to hjørner mod sydøst og sydvest er overdækkede, så der skulle være god mulighed for at finde læ - og både sol og skygge.
Huset er klinkbygget i sort træværk og med sorte vinduer og døre. Taget er et listepaptag med zinktagrender og et markant bygningselement er den store, murede skorsten i grå sten. Indvendigt er der lofter til kip, hvor det er muligt. Der er helt lyse trælofter og -vægge, mens gulvene er med laminat i en lidt mørkere farve. De markante, grå mursten går igen i enkelte elementer i indretningen, bla. den indbyggede brændeovn i skorstenen. 2 af soverummene har dobbeltseng og det tredje har 4 sovepladser i køjesenge. Dertil kommer, at der er en stor hems, som godt kunne indeholde et par sovepladser. De to badeværelser har sorte klinker, hvor det er nødvendigt på væggene, og lysegrå klinker på gulvene. Det lille badeværelse har bruser, mens det store har brus, spa og sauna.
Huset udlejes gennem Dancenter med husnr. 93963, hvor sælger forventer en indtjening i størrelsesordenen 120.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.