Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Hummervej 7, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.350.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.564
Netto ekskl. ejerudg.: 8.776
Ejerudgift pr. md. 2.609
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 109 m2
Grundareal: 2607 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4086

Denne flotte ejendom er beliggende i den smukke natur i Nørlev - mellem Tornby og Lønstrup. Der er gåafstand til stranden og kun ganske få min. gang til indlandsklitten med et rigt dyreliv. Gode og velholdte vejforhold samt holdeplads. I cykelafstand finder man det populære Skallerup Seaside Resort, hvor der forefindes en mangfoldighed af faciliteter for både børn, voksne og ældre. Så en ferie i Nørlev kan nærmest ikke gå galt trods en regnvejrsdag.
Grunden:
Stor kuperet naturgrund - hvor vildtet kommer helt op til huset. Der er tale om en total vedligeholdelsesfri grund med ekstensiv vegetation der farvemæssigt skifter efter årstiderne. Der er anlagt flotte terrasser rundt huset - delvis overdækkede - delvis indhegnet. Grusbelagt holdeplads. Det samlede grundareal udgør hele 2607 m2.
Beboelsen:
Sjælden velopført og gedigen sommervilla. Der er overalt brugt gode materialer og alt byggeriet gennemført med en finish helt i top. Generelt er huset opført med flotte lysindfald, super akustik og fin ruminddeling. 6 sovepladser fordelt på 3 rum, lækkert u-køkken med alle moderne bekvemmeligheder i sammenhæng / åben forbindelse med opholds og spiseafdeling, flot badeværelse med spabad og smukt inventar og udstyr. Stort og veldisponeret bryggers, herunder flere faste skabe, bordplads/vask etc. Stuen er rigtig lys og indbydendemed smukke hvidmalede panel vægge og ovenlys etc. Et helt igennem flot hus med sjæl og charme. Huset er med gulvvarme i alle gulve, fra eget oliefyr. Derudover solvarmeanlæg til varmt vand. Velegnet til helårsbeboelse. Huset har derudover aldrig været udlejet.
Bil-garage, værksted, anneks:    
Denne bygning er opført i helt samme stil som hovedhuset og i tilsvarende solide materialer. Udover den lukkede bil-garage er der værksteds rum eller anneks.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.