Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vester Klitvej 3, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.100.000
Udbetaling: 54.999
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.524
Netto ekskl. ejerudg.: 3.967
Ejerudgift pr. md. 2.980
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 82 m2
Grundareal: 5004 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1983
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4256

Købsaftale underskrevet

Den østlige del af Tversted er et herligt naturområde. Mod nord går man ad små stier ned til stranden(10 minutter) gennem den fredede klithede. Mod øst/syd har man Tversted Klitplantage med cykel-, vandre- og ridestier og de dejlige Tverstedsøer, der er et yndet udflugtsmål. Mod vest breder sig det store sommerhusområde, hvor mange af husene ligger på meget store grunde med ekstensiv vegetation, læbælter her og der og en fri og utvungen natur. Det betyder også, at harer, ræve, fasaner, pindsvin, egern og rådyr ofte kan ses i området. Badebyen Tversted har købmandsbutik, flere restauranter, et par campingpladser med bl.a. minigolf og udendørs badeland og sidst, men ikke mindst, det Blå Ishus, der vistnok laver Danmarks største vaffelis.
Grunden er stor (5.004 m2) og med spredt bevoksning af både gran, fyr og løvtræer. Derudover er der slået græs i indkørslen og rundt om huset, mens grunden i øvrigt er lyngbevokset. Selv om huset formelt hører til Vester Klitvej, kører man ind ad Sjaggervej. Det er en lille vej, der kun fører hen til 2 andre huse.
Det fine træhus er mørkegrønt med svenskrøde stafferinger på udhæng, stakit og vinduesrammer. Taget har belægning af græstørv. Udvendigt er der 2 træterrasser, som begge er malet hvide for ikke at være så varme at gå på i bare tæer. Terrasserne er delvist afskærmede med stakitter, så der er både læ og ro at finde.
Indvendigt består huset af en entré/fordelingsgang med adgang til de fleste af husets øvrige rum, en stor opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkkenet, 3 soverum og badeværelse med bruser og vaskemaskine. Gulve i entré, stue og køkken er i hårdtbrændte teglsten, værelserne har faste tæpper og badeværelset har klinkegulv og i øvrigt flisevægge i brusenichen. Vægge og lofter er alle i høvlet rustik, der er let patineret. Lofterne går til kip de fleste steder, hvilket giver en dejlig luftig fornemmelse. Huset opvarmes med varmepumpe, og der er elradiatorer og brændeovn til supplement.
Andre bygninger: Carport med stort redskabsrum og belægning af cementfliser. Carporten benyttes gerne som overdækket terrasse, da den ligger umiddelbart ved østterrassen. Desuden et par brændeskure.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.