Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kornblomstvej 6, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.245.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.322
Netto ekskl. ejerudg.: 8.135
Ejerudgift pr. md. 2.576
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 135 m2
Grundareal: 2566 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1985
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4373

NYHED

Tversted er en hyggelig badeby på Nordjyllands nordkyst. Stranden her ved Tversted er sine steder flere hundrede meter bred, og sandet er så fast, at man kan køre på stranden, hvilket kun lader sig gøre få andre steder i landet - man kan køre mod vest til Kjul og mod øst til Skiveren. Der er mange sommergæster, der tager bilen med på stranden til at slæbe liggestole, læsejl o.m.a. men sommerhusgæsterne i området, de tager badetøjet og en slåbrok på, og så går de ned til stranden for at tage en dukkert. De kan jo solbade ved sommerhuset. Byen Tversted kaldes i folkemunde "Bette-Skagen", fordi miljøet kan minde om Skagen - der er bare væsentligt færre turister. Der er mange vandre-, løbe- og ridestier i plantagerne omkring byen, Tversted-søerne er et yndet udflugtsmål, og der er masser af attraktioner i omegnen. Ørnereservatet i Tuen, Råbjerg Mile, Skagen, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Lønstrup med smalle veje og sjove butikker, Rubjerg Knude Fyr, der netop er blevet skubbet/flyttet 70 m næsten direkte mod øst.
Området er et af de ældre sommerhusområder i Tversted, så træerne er vokset godt til. Det vil sige, at selv om der er over 2.500 m2 grund, så er den stort set vedligeholdelsesfri. Der er slået græs lige omkring huset og på et område mod vejen, så der er plads til parkering og/eller leg. Resten af grunden er bevokset med løv- og nåletræer, så man er fuldstændig ugenert omkring huset. Ad Kornblomstvej kan man følge en sti til stranden - og så eventuelt gå igennem byen hjem, så kommer man nemlig forbi det blå ishus, hvor man kan fornøje ganen med Danmarks største vaffelis - og så kan man egentlig springe frokosten over.
Den arkitekttegnede ejendom er bygget som tre fløje, der hver har ensidet taghældning med eternittag og inddækkede tagrender. Det giver en terrasse mod vest, der er indrammet af bygningssættet på tre sider. Derudover er der en mindre, overdækket terrasse mod øst og et overdækket indgangsparti mod nord. Mod vest og øst er væggene i hvidt murværk, mens resten er i træ, der dels står i naturfarve, dels er hvidmalet (vinduer og udhæng). Der er flere steder etableret ovenlysvinduer, ligesom der er ekstra vinduer oppe under taget, så der er overalt et herligt lysindfald. Huset har en åben grundplan, så stue og køkken fremstår som en helhed, selv om køkkenet er skærmet af en halvmur. Der er fine plankegulve i opholdsrummene og kokostæpper på værelserne. Vægge og lofter er dels hvidt murværk, dels lyst træ med hvide detaljer.
Der er i alt tre soverum. Husets badeværelse har klinkegulv, WC, brus og et fint bordarrangement omkring håndvasken. Stor entré med opbevaringsplads til hynder, stort bryggers med vaskemaskine. Køkkenet har amerikanerkøleskab med koldt vand og isterningmaskine, opvaskemaskine og alle moderne hjælpemidler.
På grunden er der et udhus med plads til plæneklipper og diverse haveredskaber/-møbler.
Huset udlejes, men burde kunne give en indtjening på 60-80.000 ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.