Øresundvej 22, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.581
Netto ekskl. ejerudg.: 5.579
Ejerudgift pr. md. 2.141
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 1328 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1995
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4579

BUD ØNSKES!

Lønstrup ligger på Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring. Ved Hjørring kan man køre på E39 og være i Aarhus på omkring 2 timer. Der er en del kunstnere og kunsthåndværkere, der har slået sig ned i byen. Her kan de arbejde på værkstedet i de stille måneder og sælge sæsonens produkter i løbet af sommeren, hvor der er mange flere gæster i byen. Der er omkring 550 fastboende og med 6 sommerhusområder rundt om centrum er der liv i byen hele året.
I omegnen er der mange gode aktiviteter: En rask travetur ud til Rubjerg Knude Fyr er et absolut "must" for enhver gæst på egnen. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals viser fisk og havdyr fra Nordsøen og byder på forskellige maritime oplevelser. Fårup Sommerland nær Blokhus har forlystelser for hele familien. Hirtshals Museum har en fin udstilling om "Bjæsk", og tager du selv en flaske Brøndums Snaps med, går du derfra med en bjæsk efter eget valg.
Grunden her er stort set plan og græsbevokset med lidt højere bevoksning i skellene mod øst og vest. Indkørslen er grusbelagt og terrassen mod syd er delvist indhegnet med et lavt stakit. Grunden ligger i bunden af en blind stikvej, så der er ingen trafik. På fællesarealet er der anlagt petanque-bane, som beboerne i alle husene må benytte. For enden af indkørslen er der et udhus med plads til haveredskaber o.l.
Det gule hus er i kraftigt 1-på-2 træværk med hvide døre og vinduer samt i øvrigt kanter på udhæng og stakit. Taget er i eternit/cembrit. Indvendigt er der plankegulve i soverum og opholdsstue og klinkegulve i køkken og bad. Vægge og lofter er er i ludbehandlet træ. Indretningen er holdt i naturens farver, med undtagelse af en markant blå kontrastfarve bl.a. på dørkarmene. Stuen har lofter til kip og store vinduespartier i gavlen, så der er et dejligt lysindfald. . Huset indeholder 3 soverum samt en hems med plads til leg, ophold og evt. et par sovepladser. Med alkoven i stuen er der i alt 10 sovepladser. Det store badeværelse indeholder bruser, spa, sauna og vaskesøjle. Skulle behovet opstå, er der lavet et ekstra toilet i det lille redskabsrum med adgang udefra.
Medfølger ikke: havebord i galvaniseret metal inkl. stole, havegrill (Weber), diverse puder mm indendørs, cykler, diverse værktøj, havetraktor
Huset har været udlejet via Dancenter. Ved fuld dispositionsret bør huset kunne udlejes for omkring 70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.