Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Revlingrenden 41, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.245.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.127
Netto ekskl. ejerudg.: 8.010
Ejerudgift pr. md. 2.417
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4170

Vi befinder os i det meget populære Harerenden. Harerenden der er beliggende i gåafstand til Lønstrup centrum og hvor man samtidig finder Skallerup Seaside Resort kun 10 min. gang fra ejendommen. Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet. Der findes mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, Lysestøbere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere. Der er kun 1 km. til badestranden.  Den lille fritidsfiskerhavn har flere fiskekuttere, hvor man kan være heldig at "fange" aftensmaden, vinterbadere og ikke mindst en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vi har den pragtfulde Lønstrup Klint (ca. 40) meter over havets overflade og som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det nyrenoverede udsigtstårn. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 gæster.
Huset er beliggende på en dejlig naturgrund og er dermed vedligeholdelsesfri. Prima tilkørselsforhold, store indhegnede solterrasser og prima sol- og læforhold.
Der er opført et fritliggende kombineret anneks og værelse i samme stil som huset.
Der er tale om et flot spa – sauna hus med al tænkelig komfort. Af disse attraktive faciliteter kan bl.a. fremhæves. nedsænket spa, sauna, integreret depotrum, børnehems og stor brændeovn. 
Indretning – se plantegningen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.