Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Blokkenbovej 14, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.505
Netto ekskl. ejerudg.: 9.171
Ejerudgift pr. md. 2.876
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 2632 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4289

Åbent hus efter aftale

Vi arrangerer gerne et åbent hus for dig! Ring 9896 0101
På Jyllands vestkyst er der ikke mange byer, der ligger helt ude ved vandet. Det er tilfældet med Lønstrup, og det er faktisk en dejlig lille by. Der er omkring 600 fastboende, som er med til at holde liv i byen hele året. Spar-købmanden har åbent hele året og har et bredt udvalg med både friskt bagerbrød og fersk kød. Der er en del kunsthåndværkere i byen, som har arbejdende værksteder. De producerer til lager, og mange af dem har mulighed for, at man må kigge ind i værkstedet, mens de arbejder. Der er flere keramikere, en glaspuster, smykkekunstner, billedhugger og i øvrigt flere butikker med brugskunst og tøj samt gallerier i flere genrer.
Af seværdigheder i omegnen kan nævnes ophalerpladsen, hvor der jævnligt er mulighed for at købe friskfanget fisk, Mårup Kirke, der ikke er der mere, men stadig tiltrækker turisterne, udsigten fra Vennebjerg Kirke, Rubjerg Knude Fyr med 350.000 gæster om året, Skallerup Seaside Resort, et af Danmarsk bedste feriecentre med badeland, romersk bad, tennis, badminton, bowling, aktivitetshal, besøgslandbrug mm. Lidt længere væk har vi Hirtshals med Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tuen, shopping i Hjørring...
Sommerhusområdet her ligger i byens sydlige udkant med gode læbælter mod nord og vest. Der er et kvarters gang til Mårup Kirke og det samme til centrum af Lønstrup. Grunden er nogenlunde plan og skråner let ned mod vejen. Den er græsbevokset, randbeplantet med halvhøje træer og buske og enkelte flisdækkede bede med buske.
Vi har her et brunbejdset bjælkehus med sorte stafferinger, hvide vinduer, et paptag med græs på taget og zinktagrender. Huset er helårsisoleret efter 2013-standarden og har et stort solcelleanlæg, som er anbragt mod nord på grunden. Der er næsten hvert år overskud på varmekontoen, så eneste reelle udgift har været en palle træpiller til brændeovnen. Rundt om huset er der træterrasser til flere sider. De er hævet et halvt trin over niveau, så er det nemlig nemmere at slå kanten med en græstrimmer.
Husets centrale rum er den store stue, som ligger i åben forbindelse med køkken og spisekrog. Her er et master bedroom med eget badeværelse med brus, spa og sauna. Dertil et badeværelse med bruser og 3 soverum mere. Huset har plankegulve i beboelsesrum og værelser og klinkegulve på badeværelserne - overalt med gulvvarme. Væggene er hvide, dels gipsvægge, dels trævægge. Lofterne er i helt lyst træ og går nogle steder til kip, hvilket har givet plads til en hems over spiseafdelingen. I øvrigt er nogle af de fritlagte spær bejdset i kontrastfarve, hvilket fremmer konstruktionens synlighed og lethed.
Da huset i øjeblikket tjener som privatbolig for sælger, vil der være en del inventar, der ikke følger med i handlen. Der vil være mulighed for at forhandle om dette.
Hvis huset skulle udlejes ville der med fuld dispositionsret for bureauet kunne påregnes en indtjening på 75-80.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.