Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Høngårdsvej 5, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.340.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.630
Netto ekskl. ejerudg.: 4.913
Ejerudgift pr. md. 2.498
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 118 m2
Grundareal: 2130 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 2006
Sagsnr. FH4366

SOLGT!

Den sydlige del af Lønstrup er et fuldt udbygget sommerhusområde, hvor Høngårdsvej ligger i midten som en blind vej. Der er kun trafik fra dem, der bor på vejen. Centrum af Lønstrup kan nås på 10 minutter til fods. Her er supermarked, kunsthåndværkere, keramikere, gallerier, restauranter, iscaféer og meget mere. Går man 5 minutter mere er man ved ophalerpladsen, hvor man kan være heldig at "fange" nogle friske fisk fra en af fiskerbådene, der trækkes op på stranden.
Vi har en nogenlunde plan grund med enkelte fritstående træer og høje nåletræer mod nord. Rundt om huset er der græsplæner, hvor der er god plads til boldspil eller andre aktiviteter, Indkørslen er belagt med grå granitskærver.
Huset har ikke været udlejet, men burde ved fuld udlejning kunne generere en indtægt til ejer i omegnen af 40-50.000.
Sommerhuset er i træ, helt nymalet i rødt og med sort eternittag og hvide udhæng og vinduesrammer. Huset er i flere fløje, så der er en dejlig terrasse med læ fra tre sider. Denne har tilmed hegn mod syd, så her er god læ. Desuden en flisebelagt terrasse mod sydvest, som er åben ud mod haven. Indvendigt er der trægulve, hvide vægge og lyse eller hvidmalede trælofter til kip. Huset er indrettet med køkken/alrum i åben forbindelse med stue og havestue.
Der er 3 soverum og et stort disponibelt rum, der er indrettet som værksted i øjeblikket. Desuden er der to små værelser, der anvendes som depotrum, men som kan indrettes til soverum med køjesenge. Sommerhuset fungerer som helårsbolig for ejer, så det er begrænset, hvor meget inventar, der medfølger. Fra begge terrasser er der udsigt ud mod Rubjerg Knude, hvor man ved en hård vestenvind kan se, hvordan sandet blæses op over klinten som fra en vulkan.
Huset har elvarme + varmepumpe samt septiktank med nedsivning.
Grundplanen og billederne giver flere detaljer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.