Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Carinvej 5, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.700.000
Udbetaling: 185.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.229
Netto ekskl. ejerudg.: 14.135
Ejerudgift pr. md. 3.543
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 129 m2
Grundareal: 2640 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 2009
Sagsnr. FHE4112

Denne herlige fritidsejendom er beliggende i det meget eftertragtede Tornby. Et område der er karakteriseret af de høje og stærkt kuperede klitbakker og med formidable udsigtsvidder og ikke mindst ro i ganske fredelige omgivelser. Huset er beliggende på en stor naturgrund - uden løbende vedligeholdelse.
Bygningen er opført i sortmalet træværk med sort listepaptag og hvide plast-termovinduer. Der er anlagt rigtig store indhegnede træ terrasser rundt om huset hvor der altid kan findes gode sol- og læforhold.
 Boligen indeholder en stor stue med spise- og opholdsafdeling i åben forbindelse med køkkenet. Her er kræset om detaljerne med lyse, ludbehandlede rustikvægge og -lofter, helt lyse plankegulve og i kontrast en mørk søjle og limtræsbjælke, der bærer husets tagkonstruktion. Lofterne går til kip og giver en dejlig luftig fornemmelse. De store panoramavinduer fra gulv til loft giver et utroligt lysindfald, så her kommer man ikke til at mangle D-vitamin. Huset har 3 indvendige soverum. Derudover er der et soverum med adgang fra terrassen, ligesom der her også er et mindre badeværelse med bruser og vaskesøjle. Her er det nemt at vaske saltvandet af uden at slæbe sand med ind i huset.
Der kan opnås en meget høj indtjening såfremt huset udlejes ud maksimalt.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.