Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Bredningen 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 950.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.210
Netto ekskl. ejerudg.: 3.569
Ejerudgift pr. md. 2.060
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 1473 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1975
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4228

SOLGT

Lønstrup er en af de få badebyer, der ligger helt ude ved kysten på Nordjyllands vestkyst. Det vil sige cirka 15 km vest for Hjørring, som man nemmest kommer til ad E39, når man kommer sydfra. Lønstrup er en hyggelig badeby med oplevelser af høj karat. Restauranter findes i alle prislag og desuden iscaféer, brugskunst, arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, gallerier... Der er stort supermarked i byen og flere af restauranterne har live musik indimellem.
Grunden er en stort set plan naturgrund. Der er slået græs hele vejen rundt om huset, så der er fin plads til boldspil eller kroket. Grunden har randbeplantning af hyben, som kan skæres ned, hvis de forstyrrer udsigten, men ellers passer de sig selv.
Huset er et gråt sommerhus med røde vinduesrammer og udhæng. Indvendigt er der lofter til kip, trævægge og trægulve med faste tæpper. Der er stue, køkken/alrum, bad med bruser og 3 soverum. Træterrasserne er hævet et halvt trin over niveau, og strækker sig rundt om huset fra sydvestterrassen, der er delvist overdækket og til morgenterrassen mod øst. Overfor morgenterrassen er der et åbent skur til opbevaring af cykler og havemøbler. En ekstra funktion ved skuret er, at det giver en rigtig god lækrog, hvor der er sol det meste af dagen.
Huset udlejes ikke, men kunne give en ekstra indtægt på op til 40-50.000 ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.