Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Galeasevej 24, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.115
Netto ekskl. ejerudg.: 9.430
Ejerudgift pr. md. 2.503
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 119 m2
Grundareal: 1301 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4159

Denne skønne og sjældent velholdte murstens fritidsejendom ligger i det meget populære Lønstrup.
Lønstrup er beliggende i trekanten mellem Løkken, Hjørring og Hirtshals. Samtidig finder man Skallerup Seaside Resort kun 10 min. kørsel fra ejendommen. Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet. Der findes  mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere.
Der er kun 1 km. til badestranden.  Den lille lystfiskerhavn har flere lystfiskerbåde med mulighed for at købe friskfanget fisk, vinterbaderne mødes ofte om morgenen og der en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vi har den pragtfulde Lønstrup Klint (ca. 40) meter over havets overflade, som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det nyrenoverede udsigtstårn. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 personer.
Huset er beliggende på en skøn flad grund med randbeplantning og i øvrigt udlagt med stor indkørsel til lukket garage med depot/værksted, græsplæne til boldspil etc. Rundt om huset er der anlagt store solterrasser - delvist overdækket og i øvrigt med prima sol- og læforhold. Et særdeles let og overkommeligt hus at vedligeholde. Det flot udstyrede huset rummer bl.a. brændeovn, solarium, stort spabad, sauna, tørretumbler, vaskemaskine, opvaskemaskine og i øvrigt alt i komfort og bekvemmeligheder.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.