Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Næssundvej 1, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 975.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.112
Netto ekskl. ejerudg.: 3.541
Ejerudgift pr. md. 2.301
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 2586 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1973
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4110

SOLGT!

Denne skønne sommerbolig er beliggende i den syd-vestlige del af Lønstrup - tæt ved hav, strand og byen. Området er helt stille og roligt, som et sommerhusområde skal være. Den højeste lyd er naboens - eller din egen - plæneklipper en gang om ugen - og ellers er der børn der leger, eller en lærke, der slår sine triller.
Ejendommen ligger på en skøn ugenert og læfuld naturgrund. Udover huset er der en lille fritliggende depotbygning. Der er et godt areal til boldspil eller vandkampe, men man kunne sagtens lade mere af grunden stå som naturgrund. Det giver næring til dyreliv, fugle og sommerfugle.
Boligen er opført i blåmalet træværk og hvide termovinduer. Der er lagt nyt tag på i august 2018, efter fotografen var på besøg, derfor er et billede redigeret, så taget fremstår sort. Store flisebelagte solterrasser mod syd. Boligen er indrettet med entre og fordelingsgang til 2 store soveværelser, et mindre soveværelse, sauna og badeværelse med brus. Stort køkken all-rum i åben forbindelse med nyere charmerende udestue. Denne giver mulighed for at forlænge sæsonen i både forår og efterår.
En rigtig charmerende ejendom til en skarp pris. Mulighed for afslag ved hurtig handel. Forhør nærmere eller bestil et salgsprospekt.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.