Majvej 40, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.745.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.324
Netto ekskl. ejerudg.: 6.393
Ejerudgift pr. md. 2.723
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 97 m2
Grundareal: 2502 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1983
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FH4142

Vi er i Skallerup Klit / Nørlev området –  få km. Vest for Hjørring og således motorvej E 39 knap lige til døren. Området er karakteriseret som et rigtig kønt naturområde hvor huset her ligge kun ca. 100 m meter fra den smukke indlandsklit med et særdeles rigt dyreliv. Der er alle muligheder for at følge denne flotte vildttrafik med en ganske simpel kikkert på helt nært hold. Ca 1 km vest for ejendommen finder du det populære Skallerup Seaside Resort med alt hvad hjertet begærer af aktivitetsmuligheder. 5 min. gang til flot og bred badestrand, ca. 10 - 15 min. kørsel til Lønstrup, Hjørring og Hirtshals.
 
Grunden er hovedsagelig med ekstensiv vegetation og med lidt græs til boldspil og leg.
 
Dejligt rødmalet fritidshus med sort eternittag, hvide termovinduer, delvist med sprosser. Der er anlagt store og delvis indhegnede træterrasser således at solen kan følges hele dagen. Hermed prima sol- og læforhold. Endvidere carport der efterfølgende er ændret til indhegnet hundegård og depotrum. En lille hævet repos, hvorfra der er havudsigt er en lille fiks detalje.
 
Boligens indretning fremgår af plantegningen. Her skal nævnes at køkkenet er med alle moderne bekvemmeligheder og komfort, der er lofter til kip, brændeovn, planke- hhv. klinkegulve med gulvvarme, bryggers, en vældig stor stue med rigelig plads til sofagruppe, læsegruppe og spiseafdeling. Alt fremtræder lyst og venligt og med et flot lysindfald.
 
Udlejning: Ejendommen er p.t. delvis udlejet. Såfremt ejendommen udlejes optimalt vil der kunne forventes en anslået indtjening efter bureauprovision på kr. 60 til 80.000,00
 

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.