Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Majvej 40, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.745.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.981
Netto ekskl. ejerudg.: 6.605
Ejerudgift pr. md. 2.498
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 97 m2
Grundareal: 2502 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1985
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FH4142

NYHED

Vi er i Skallerup Klit / Nørlev området –  få km. Vest for Hjørring og således motorvej E 45 knap lige til døren. Området er karakteriseret som et rigtig kønt naturområde hvor huset her ligge kun ca. 100 lbm meter fra den smukke indlandsklit med et særdeles rigt dyreliv. Der er alle muligheder for at følge denne flotte vildt trafik med en ganske simpel kikkert på helt når hold. Ca 1.km vest for ejendommen finder du det sjælden populære Skallerup Sea-side Resort med alt hvad hjertet begærer. 5 min. gang til flot og bred badestrand, ca. 10 - 15 min. kørsel til Lønstrup, Hjørring og Hirtshals.
 
Grunden er hovedsagelig med ekstensiv vegetation og med lidt græs til boldspil og leg. Men hele grunden må gerne være helt med uden græs.
 
Dejligt rødmalet fritidshus med sort eternit tag, hvide termovinduer delvis med sprosser. Der er anlagt store og delvis indhegnede træ terrasser således at solen kan følges hele dagen. Hermed prima sol og læ forhold. Endvidere carport der efterfølgende er ændret til indhegnet hundegård og depot rum. Et lille hævet repo hvorfra der er havudsigt er en lille fiks detalje.
 
Boligen indretning fremgår af nærværende materiales grundplan. Her skal dog nævnes at køkkenet er med alle moderne bekvemmeligheder og komfort, loft til kip, brændeovn, planke og klinkegulve med gulvvarme, bryggersvældig stor stue med rigelig plads til sofagruppe, læse gruppe og spiseafdeling. Alt fremtræder lyst og venligt og flotte lysindfald.
 
Udlejning: Ejendommen er p.t. delvis udlejet. Såfremt ejendommen udlejes optimalt vil der kunne forventes en anslået indtjening efter bureauprovision på kr. 60 til 80.000,00
 
Se mere på ww.hedegaard-madsen.dk

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.