Toftekrogen 7, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.830.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.953
Netto ekskl. ejerudg.: 6.742
Ejerudgift pr. md. 1.996
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 104 m2
Grundareal: 1493 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2004
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4028

KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Nr. Lyngby er en ferieby ved den jyske vestkyst. Her er ikke langt til Lønstrup eller Løkken, hvor der begge steder er arbejdende kunsthåndværkere, tøjbutikker, lysestøberier, bolchekogeri, restauranter og meget andet at kigge på.  Stien langs det fredede område fører gennem dalen hen til nedkørslen til stranden, så der er ikke mere end 4-500 meter til morgendukkerten.
Vi har her en næsten helt plan grund, der mod nord skråner svagt nedad mod et fredet naturområde hvor den store nyanlagte sø giver den helt rigtige stemning Da huset tilmed ligger for enden af en blind vej er trafik noget fuldstændig ikke-eksisterende. Den højeste lyd, der forstyrrer stilheden, er lærkesangen, der kan høres det meste af sommeren. Mod de nærmeste naboer er der noget bevoksning, der giver lidt læ og privatliv. Derudover er grunden græsbevokset og indkørslen er belagt med granitskærver.
 
Et flot, sort træhus med listepaptag, som er et af de mest holdbare tage i det lidt barske, danske klima. Tagrender, -nedløb og stolperne, der holder taget over den overdækkede terrasse er i zink eller galvaniserede. Terrasserne mod sydvest, mod nord og mellem hus og carport/anneks er alle i træ og hævet et halvt trin over niveau. Underdækket er hvidmalet og vinduer og døre fremstår i mørkt træ (mahogni).
Indvendigt er der plankegulve i opholds- og soverummene, mens der er klinkegulv i entreen og de to badeværelser. Vægge og lofter er overalt i helt lyst træ, og der er lofter til kip overalt. Med stuevinduer fra gulv til loft giver det et dejligt lysindfald. Alle værelser har i øvrigt direkte udgang, de fleste til terrasserne.
Husets centrale rum er det store opholdsrum, der står i direkte forbindelse med husets køkken. Køkkenet har hvide låger og kontrastfarver i mørkt/rødligt træ samt hvidevarer i mat krom og glas. Den store brændeovn er placeret centralt og kan nemt give nogle ekstra varmegrader, hvis solen har svigtet en dag. Opholdsafdelingen er sænket et par trin i forhold til køkken og spiseafdeling.
Det lille badeværelse har muret bruseniche, toilet og et fint skabsarrangement omkring håndvasken. Det store badeværelse har samme udstyr og desuden 2-personers spa og en sauna i direkte tilknytning. Her findes også vaskemaskine og tørretumbler.
Der er 4 soverum i huset samt et ekstra soverum i tilbygningen ved carporten.
Huset har en 20 mb internetforbindelse.
Huset udlejes gennem Novasol og har et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 50.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.