Pramvej 6, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.885.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.054
Netto ekskl. ejerudg.: 6.944
Ejerudgift pr. md. 2.380
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 99 m2
Grundareal: 1313 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4615

Solgt på første fremvisning

Lønstrup er en af ganske få badebyer i Danmark, der ligger helt ud til vestkysten. Det betyder, at den fremherskende vind er vestenvinden, og man kan - især ude på klitheden syd for byen - finde træer, der vokser mod øst. Til gengæld ligger man i læ af de norske fjelde, hvis vinden kommer fra en lidt mere nordlig retning - og så er vinden tør, og Nordjylland slipper for regn, mens resten af landet må finde sig i sjask og sjap. Byen er i øvrigt kendetegnet ved butikker af høj kvalitet, stort supermarked, mange arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere med åbne værksteder, gallerier, restauranter i forskellige prislejer og lys i vinduerne hele året. Der er nemlig bopælspligt i midtbyen  og derfor har de fleste af butikkerne også åbent udenfor sæsonen.
Pramvej ligger centralt med bare få minutters gang til centrum, ophaler-  og solnedgangspladsen, men der er alligevel helt roligt i området, da dette sommerhus ligger på en blind sidevej. Grunden er plan og græsbevokset med et højt læbælte mod vest og et lavere mod nord, mens der er mere åbent mod syd og øst. Der er masser af plads til leg og boldspil. Huset har terrasser mod øst og syd/vest, hvor et stykke er overdækket. Der er et stakit på sydterrassen for at give lidt mere privatliv og vestterrassen er helt ugenert.
Det blåmalede træhus med hvide vinduer og døre har cementstenstag med hvide inddækninger. Indvendigt er der dels faste tæpper, dels klinkegulve med gulvvarme. Vægge og lofter er i træ og med lofter til kip, og mange store vinduespartier er der et dejligt lysindfald. Køkkenet har en helt speciel indretning med et utroligt lysindfald. Den store stue har en brændeovn, der nemt kan give nogle ekstra varmegrader, hvis det bliver for køligt. Der er 3 soverum, hvor det ene har walk-in closet. Det mindste soverum fremstår i dag med køjeseng. Det store badeværelse har bruseniche, spa og sauna og det lille badeværelse har bruseniche. Der er endvidere en hems med et par ekstra sovepladser.
Huset udlejes via Dansommer (D7539). Huset udlejer for mellem 80 og 90.000,- til ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.