Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Nordsøvej 4, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.745.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.125
Netto ekskl. ejerudg.: 6.323
Ejerudgift pr. md. 1.854
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 1440 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1965
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4272

NY PRIS - BUD ØNSKES!

En af Danmarks bedste badebyer er Lønstrup. Her er smalle veje, krogede biveje, finurlige detaljer, gamle og nye huse imellem hinanden - og liv i byen hele året. Der bor omkring 600 fast i byen og derfor er der også liv i byen hele året, da der er bopælspligt i midtbyen. Byen har mange arbejdende kunsthåndværkere, gallerier, keramikere, tøjbutikker og naturligvis en stor dagligvarebutik. Restauranter er der også et godt udbud af, lige fra super-kvalitets gourmetrestauranten i Villa Vest til de mere ydmyge steder med en friskfanget fisk fra samme dag.
Området her er næsten fuldt udbygget og godt vokset til. De høje graner giver god læ - og ved netop dette hus er der lavet ekstra lækroge. Derudover er grunden udlagt med græsplæne og store, indhegnede terrasser på flere sider af huset. En del af vestterrassen er sænket et par trin for at give lidt ekstra læ omkring vildmarksbadet, der bliver benyttet flittigt hele sommeren.
Udlejning: Huset udlejes ved Sol og Strand. Der burde ved fuld dispositionsret kunne oparbejdes en indtjening i omegnen af 65-95.000.
Det sortmalede sommerhus med listepaptag ligger på en helt ugenert koteletgrund. Det vil sige, at der er en indkørsel mellem de 2 nabohuse, og så breder grunden sig ud syd for husene. Øst for huset er der en stor plæne til parkering og boldspil. Hovedindgangen er gennem køkkenet og når man kommer ind, åbner huset sig ud mod den vestlige del af grunden, hvor man er fuldstændig ugenert. Boligen indeholder en stor opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Derudover er der 3 soverum, hvoraf der er dobbeltseng i de 2. Husets badeværelse er indrettet i en tilbygning. Der er bruseniche, 2 håndvaske med hver sit skabsarrangement, en 2-personers spa og i øvrigt ovenlys fra alle verdenshjørner. Endelig er der et lille redskabsrum med plads til haveredskaber o.l.
Andre bygninger: Med adgang fra terrassen er der et udhus, der er indrettet som anneks.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.