Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kystvejen 248, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.305
Netto ekskl. ejerudg.: 7.246
Ejerudgift pr. md. 1.495
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 783 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1949
Ombygningsår: 2008
Sagsnr. FH4317

NY PRIS - LIEBHAVEREJENDOM

PANORAMAHAVUDSIGT.!
Denne herlige, totalrenoverede fritids- eller helårsbolig er et grundmuret og hvidmalet stenhus i 2 plan med eternittag. Der er nye vinduer overalt. Indvendigt er huset gennem de seneste år totalrenoveret med flotte plankegulve, ny gulvisolering, ludbehandlede trælofter, nyt køkken, og 2 nye badeværelser.
Der er havudsigt fra stueetagen, men den er flottere fra førstesalen, hvor der er en dejlig udsigtsstue med vinduer mod vest og panoramavinduer mod nord med udgang til en altan/balkon, som danner tag for et lille overdækket område ved udgangen fra køkkenet. I grundplan er der et stort køkken/alrum, 2 værelser, husets badeværelse med bruser og badekar samt kombineret entré og bryggers. Førstesalen indeholder den store udsigtsstue, som også er opholdsstue, et værelse og et toilet. Begge værelser i stueplan har i øvrigt direkte udgang til den afskærmede terrasse mod syd. Et tidligere udhus er fuldstændig istandsat og indrettet som et ekstra opholds- eller aktivitetsrum.
Huset opvarmes med el og en varmepumpe hjælper med at holde elregningen i ave.
Boligen har i øjeblikket sommerhusstatus, men det er muligt at ændre status, så man kan bo her fast.
Nørre Lyngby er et hyggeligt feriested, hvor der kan handles ved sommerkøbmanden og hygges med en pandestegt rødspætte på det hyggelige spisested/bar Fishers Rest. Der er nogle hundrede meter til nedkørslen til stranden. Vil man opleve lidt mere byliv, så er der bare ti minutter i bil til Løkken eller Lønstrup, hvor der er både butikker, restauranter og arbejdende kunstnere. Snyd ikke dig selv for en vandretur ud til Rubjerg Knude fyr, hvor der er en formidabel udsigt fra toppen, hvor man er cirka 90 meter over havet. Der er for få år siden lavet en prisme/spejlinstallation i fyret, så lyset på toppen reflekteres i et stjernemønster, når man ser det fra bunden af fyret. De nyeste planer er at flytte fyret 80 meter væk fra kysten. Inden for en overkommelig afstand er der mange andre attraktioner: Fårup Sommerland Nordsøen Oceanarium, Fun Park, Ørnereservatet, Tverstedsøerne, Rhododendronparken, Svanelunden... og overalt flot natur, der nogle steder er mærket af vestenvinden.
Grunden er plan og delvist afgrænset af stakit eller højere træer og buskadser. Terrassen mod syd er indhegnet med træstakit og solgården, der har læ fra 3 sider, har en halvmur mod syd, så solen har fri adgang. Der er lidt græs bag huset, hvor der er plads til leg og boldspil.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.