Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Grævlingvej 12, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.871
Netto ekskl. ejerudg.: 7.646
Ejerudgift pr. md. 2.391
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 158 m2
Grundareal: 5000 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2006
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4383

Under handel!

Nørre Rubjerg er et ældre sommerhusområde der i første omgang blev udstykket og bebygget i 60-erne og 70-erne. Mange af ejendommene har derfor høje træer i skel, så der er rimeligt med læ, selv om vi kun er 3-400 m fra kysten. Området ligger mellem Nørre Lyngby og Lønstrup på Nordjyllands vestkyst. Der er omkring 20 minutter til Hjørring, og skal man sydpå ad motorvejen er der ca. 30 minutter, til man rammer E39 ved Vrå.
Lønstrup er det nærmeste sted, man kan få dagligvarer. Det er en dejlig badeby med snævre gader, finurlige butikker, restauranter og kunsthåndværkere i alle afskygninger. Der er over 500 fastboende i byen, så her er der liv hele året, og mange af kunsthåndværkerne har også åbent i værksteder og butikker. 
Grunden er plan og græsbevokset. Sælger har ryddet en del bevoksning for at få mere sol omkring huset og har samtidig etableret volde ud mod vejen, så man stadig er uforstyrret. Der er god plads til både leg og boldspil, for grunden er på størrelse med en fodboldbane. Indkørslen og parkeringspladsen ved huset er grusbelagte, og der er terrasser både mod syd, vest og nord. Det kan virke lidt paradoksalt at have terrasse mod nord, men det er faktisk dér, man har udsigt til solnedgangen.
Ejendommen er et stort, gråmalet træhus med hvide døre og vinduer. Der er tag i cementsten med zinktagrender, og i den ene ende af huset er der indbygget carport. Bag denne ligger husets fyrrum og et redskabsrum med plads til haveredskaber o.l. Der er også et mindre areal, der benyttes som overdækket terrasse. Oveni købet er der for nylig installeret solcelleanlæg på taget. Nærmere oplysninger om dette kan fås ved henvendelse. Huset har IHC-el (kan styres fra en telefon), og der er gulvvarme over hele huset.
Den flotte ejendom indeholder et kæmpestort køkken/alrum, separat opholdsstue, 2 badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna. Dertil 4 soverum og i alt 4 hemse, så der er god plads - også til en stor familie eller flere vennepar. Se mere om indretningen på billederne.
Huset udlejes gennem Sol og Strand og har i 2020 givet en indtægt til ejer på ca. 60.000 med en del ejerspærringer, så det burde ved fuld udlejning have et potentiale på 60-80.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.