Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitmarkvej 18, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.703
Netto ekskl. ejerudg.: 7.973
Ejerudgift pr. md. 2.281
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 1314 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2004
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4062

Denne ejendom ligger i den herlige uspolerede ferieby Lønstrup - mellem Hirtshals og Løkken. Vi kunne også kalde den sommer-og-kunstner byen over alle i Danmark. Ikke ret stor, men rig på natur, herunder Lønstrup Klint, resterne af Mårup kirke og den helt fantastiske Rubjerg Knude med det delvis tilsandede Fyr - som i øvrigt lige er blevet opdateret i selve tårnet. Byen emmer af ro og kvalitet, landets største udbud af keramikere, glaspustere, sølv og guldsmede, kunst gallerier og skønne spise restauranter. Hertil kommer at der kun er ganske få min. kørsel til Skallerup Seaside Resort - hvor der stort ses findes alle aktivitetsmuligheder både for voksne og for børn.


Grunden:

En skøn ugenert flad grund med randbeplantning, optimale sol-og-læforhold og i øvrigt gode tilkørsels-og-parkeringsmuligheder. Stranden, byen og indkøb e.t.c ligger i gåafstand.


Boligen:

Flot sortmalet træhus med sort cement-teglsten og termovinduer af mahogni. Store dejlige træ-terrasser rundt huset, heraf delvis overdækkede og indhegnet. Herudover en dejlig carport med tilhørende depotrum. Dette fritliggende gør bl.a. at læ-og-sol-forhold er optimale og man samtidig kan bevæge sig ugenert. Huset er i øvrigt opført i rigtig gode og solide materialer overalt. Køkken i åben forbindelse med stuen, 4 fine værelser hvorfra der er direkte udgang fra alle. Entre samt stort og flot badeværelse med tilhørende spa-og-sauna rum.

Udlejning:

Såfremt huset udlejes maksimalt vil der kunne påregnes et potentiale på i alt ca. kr. 60 til 80.000,00 årligt.

  

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.