Lønstrupvej 121, Sdr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 795.000
Udbetaling: 40.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.332
Netto ekskl. ejerudg.: 2.783
Ejerudgift pr. md. 0.666
Beliggenhedsby: Sdr. Rubjerg
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 2088 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1927
Ombygningsår:
Sagsnr. V4483

hyggeligt hus på landet

Her er vi i den vestlige del af Vendsyssel, mellem Løkken og Lønstrup og nær hovedvej 55, der går fra Hjørring og sydpå via Løkken til Aabybro, hvor den rammer hovedvej 11. Der er cirka halvanden kilometer til hovedvejen, og da villaen ligger på en lille stikvej, generes man ikke meget af trafikstøj. Der kører busser til Hjørring, Løkken og Aalborg på hovedvejen, så det er ikke svært at pendle til et arbejde dér. Indkøb finder man i Løkken, Lønstrup og Hundelev, og ellers lokker de større byer i området jo gerne med gode tilbud.
Denne villa på landet er det, man i gamle dage kaldte et jordløst hus. De fleste huse på landet havde nogle tønder land, men på større gårde blev der somme tider lavet en lille udstykning med et fritliggende hus, som kunne være en enkebolig eller forvalterbolig. Huset ligger omgivet af en have med en del høje træer, og mellem træerne har man udsyn over dyrkede marker. Der er ca. halvanden kilometer til Nr. Lyngby, hvis man vil bade.
Ejendommen opvarmes med centralvarme, og ejendommen står opvarmet hele året. Der fyres for ca. 10.000 om året, men dette er med et meget begrænset vandforbrug, idet sælger har benyttet huset som fritidsbolig - og der er ikke bopælspligt. Vinduer og døre er udskiftet for nogle år siden og er alle i god stand. Vestgavlen og en ydermur er blevet pudset op og malet for få år siden, da de var lidt medtaget af vind og vejr. Ejendommen har energimærke D.
Sælger oplyser, at følgende vil blive stående i huset: Køle/fryseskab, komfur, kaffemaskine og TV. Derudover oplyser de, at de stort set kun fjerner personlige ejendele og ting med affektionsværdi. Det vil kunne aftales nærmere med en seriøs køber, præcis hvad der medfølger.
Huset indeholder i sin grundplan stue, køkken, entré, bad med brus og 2 værelser. Der er ikke højt til loftet. Der findes en nyere garage/udhusbygning med støbt gulv, trævægge og tag i cembrit. Der er påbegyndt en indretning, opdelt i flere rum, men dette er ikke færdiggjort, så køber har god mulighed for selv at beslutte, hvad bygningen skal indrettes til. Huset har i øvrigt installeret fibernet.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.