Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kjølpen 8, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.300.000
Udbetaling: 215.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.828
Netto ekskl. ejerudg.: 15.559
Ejerudgift pr. md. 3.883
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 119 m2
Grundareal: 3225 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2007
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4119

SOLGT

I dette flotte fritidshus må man helt overgive sig til den omliggende natur. Den føles så tæt på og er det også. Her er klitterne og den kransende beplantning, der former sig efter vindens lune og her er Vesterhavet og himlen, der i rette belysning smelter i et og underholder dig med et fantastisk lysshow, som kun findes her.
  
Oplevelserne i naturen er mangfoldige. Og her fra 2. klitrække på den store klitgrund, der er beplantet med tjørn, marehalm, hyben m.m., kan du starte dagen med en løbetur langs stranden, udfordre dig selv i klitterne og afslutte med et dejligt koldt bad i saltvandet. Du kan gå lange ture med familien, flyve med drager sammen med børnene, lege gemmeleg i klitterne, følge færgetrafikken eller bare bruge den fri fantasi i de ubegrænsede omgivelser.
 
Boligen:
 
Også inden døre byder huset på skønhed og komfort. Det er lyst og indbydende. Det er enkelt og moderne, og så har det finish ud over det sædvanlige.
 
Husets entre fører dig ind i opholdsrummet, hvor du først møder spiseafdelingen, der nemt rummer 6 personer og er placeret ved det store vinduesareal med direkte udgang til træterrassen og den storslåede udsigt til havet, som bliver en del af nydelsen ved alle dagens måltider, som tilberedes i det veludstyrede køkken med bl.a. Amerikansk køleskab. Her fra køkkenvinduet har du også havudsigten, som du kan lade dig inspirere af og glædes over, og der vil helt sikkert blive rift om pladsen.
 
Opholdsstuen indbyder til afslapning, og den er møbleret enkelt med 2+3 lædersofaer, der er placeret lige nedenfor hemsen, i umiddelbar nærhed til den enkle og indbyggede brændeovn, der på en kølig efterårsdag lader varmen sprede sig over det store stueareal, mens knudebrændet knitrer i det rødflammede skær, og naturligvis med en havudsigt, der får enhver til at slumre hen og glemme alt om hverdagens travlhed.
 
I husets er der 2 soveafdelinger, der rummer 3 soveværelser, 2 med ¾ seng og 1 med enkeltsenge. Der er dejlige og flotte badeværelser i tilknytning til hver afdeling. Det ene badeværelse indbyder til velvære og afslapning i luksus spa eller sauna, mens det andet har stor brusekabine og flot skabsarrangement.
 
Øvrige bygninger:
 
Helt nyopført og stor bilgarage, hvor der tillige er plads til et værksted eller et ekstra soverum. Bygningen er opført i helt samme materialer og byggestil og ikke mindst en sjælden flot finish. Arealet mellem garage og hus er samtidig nyetableret med pragtfuld gårdhave med herlige sol og læ forhold.
 
Udlejning:
 
Huset har for tiden en udlejningsaftale via bureau, dog således at det er reserveret en del af sommeren. Såfremt huset udlejes maksimalt på de optimale vilkår, vil der være et potentiale på max. kr. 100 til 140.000,00 p.a.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.