Danielvej 7, Vester Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.725.000
Udbetaling: 240.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 19.922
Netto ekskl. ejerudg.: 17.181
Ejerudgift pr. md. 4.058
Beliggenhedsby: Vester Tversted
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 5194 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1977
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4549

SOLGT!

Panorama havudsigt i V. Tversted
Dette pragtfulde sommerhus ligger i den yderste række mod stranden i Vester Tversted. Det vil sige, at der er havudsigt, så langt øjet rækker. Huset er også indrettet med størst muligt fokus på netop havudsigten. Når man ankommer til adressen kan man se, at huset skærmes af med en læmur, så man kan være helt privat i og omkring sommerhuset. Det er et stenhus, som der faktisk er nogle stykker af i området. Der er masser af elementer i træ, og alt i alt udgør bygningsmassen en charmerende helhed.
Grunden er stort set vedligeholdelsesfri, og nord for huset er naturen fredet helt ned til stranden, så det bliver ikke havearbejdet, der stjæler tiden på denne skønne plet.
Lofterne er en selvbærende konstruktion, så der er ingen tværdragere, men en gennemgående limtræsbjælke, der bærer hele taget. Det giver lys og luft, at der er vinduer helt til kip. Der er gulve i mørkebrune klinker, og væggene indvendigt fremstår i hvidmalede sten de fleste steder. Hvor der ikke er stenvægge, er der i stedet fyrrustik, som har en smuk patina.
Opholdsafdelingen med den åbne pejs er hævet nogle trin, så udsigten rigtig kan nydes, og husets store soveværelse, som har plads til en ekstra siddegruppe, har også havudsigt.  Det lille mellemværelse har 2 sovepladser, så der er i alt 6 sovepladser, Det vil være ganske enkelt at skille det helt fra. Husets badeværelse har toilet, bruser og et skabsarrangement omkring håndvasken.  Annekset har et badeværelse med brus samt et soverum med 2 sovepladser.
Udover, at huset naturligvis er orienteret mod havet, så er det på sydsiden også vendt mod en solrig terrasse og en solgård mod vest, som har glasvinduer mod nord.
Den nærmeste by er Tversted, som man kan cykle ind til på 5-10 minutter ad stier gennem terrænet. Der er lidt længere ad landevejen. Byen har supermarked, restauranter, badeland, minigolf, campingpladser - og en hyggelig stemning, lidt à la Skagen. Derfor hedder byen også i folkemunde ”Bette-Skagen”. Der er lidt over ti minutter til E39, og når man først er på motorvejen, så der der kun godt et par timer til Aarhus.
Omegnen byder på masser af trave-, cykel- og ridestier igennem de udstrakte plantager. Der er gode oplevelser overalt, hvis man ser sig lidt omkring. Vi kan nævne Nordsøen Oceanarium og Hirtshals Museum, Ørnereservatet i Tuen, Marianne Isagers garnbutik med alt i garn, strikketilbehør, designerstrik og opskriftsbøger, Skagen, Frederikshavn, Råbjerg Mile, Rubjerg Knude Fyr syd for Lønstrup og Fårup Sommerland nær Blokhus.
Sommetider skal man minde sig selv om, at man også skal nå at slappe af i sin ferie.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.