Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kringelbækvej 42, Grønhøj 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.645.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.901
Netto ekskl. ejerudg.: 6.016
Ejerudgift pr. md. 2.267
Beliggenhedsby: Grønhøj
Boligareal: 122 m2
Grundareal: 2051 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 2017
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4430

Nyt og lækkert

Kringelbækvej findes på kanten af Grønhøj Strand-området, der strækker sig fra Løkken syd til Saltum Strand. Vejen ligger i bageste række fra stranden, lidt syd syd for feriecenter Grønhøj Strand. Der er omkring et kvarters gang til stranden - eller 5 minutter på cykel. Dagligvarer kan indkøbes på feriecentret, ved campingpladsen og ellers i Løkken eller Saltum, der begge ligger indenfor 7-8 km i bil. Feriecentret har i øvrigt mange aktiviteter, man kan benytte, nogle er gratis, nogle mod betaling. Af andre oplevelser i omegnen har vi Ingstrup Mejeri, "BogBrugsen" i Ingstrup - eller køb læsestof til ferien i en af de små badehuskiosker, der står rundt om i byen. Fårup Sommerland er bare 15 minutter væk, og så er der Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen, bymiljøerne i Lønstrup, Løkken, Blokhus, shopping i Hjørring - og resten af Nordjylland kan nås på 1-1½ time i bil. Der er en halv time til motorvej E39, og derfra er der ca. 1½ time til Århus
Grunden er nogenlunde plan og græsbevokset. Lokalplanen for området slår fast, at der skal være åbne vidder og kig til de små søer. Derfor er der heller ikke skelbeplantning eller hegning. Nogle fællesarealer har jordvolde til adskillelse mellem grundene. Man må godt bygge stakit omkring sin terrasse, og man må også godt plante enkelte træer eller lave en smule terrænregulering. Man kan slå græs, eller lade være - og så nyde de vilde blomster og dyrelivet, der jævnligt kan komme tæt på huset. Der er både harer, ræv, fasan og rådyr i omegnen.
Det sorte træhus har hvide vinduer, listepaptag og zinktagrender. Der er lagt fliser på terrassen og rundt om huset - det er både nemt at holde og giver den fordel, at græsset aldrig vokser for tæt på husets træværk. Boligen indeholder en stor stue i åben forbindelse med køkkenet, et aktivitetsrum med bordfodbold, pool m.m., 3 soverum med i alt 8 sovepladser. Endelig er der 2 badeværelser. Det lille har bruser, og det store har bruser, 2-personers spa og en fin sauna med glasvægge. Terrassen, der vender mod syd, er hegnet ind for at give optimale sol- og læforhold. Huset er fra 2017 og indrettet i sikker stil med sort og hvidt som de grundlæggende farver. Dertil kommer billeder og anden udsmykning i gode naturfarver.
Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 12-0378. Sælger forventer en omsætning på omkring 90-110.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.