Hagen 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.595.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.790
Netto ekskl. ejerudg.: 5.852
Ejerudgift pr. md. 2.311
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 92 m2
Grundareal: 1498 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår: 2004
Sagsnr. FH4613

NYHED - Med udsigtsvidder

Denne hyggelige og velholdte ejendom ligger umiddelbart vest for Lønstrup by. Der er blot 5 min. gang til stranden og byen. Der er endvidere gode tilkørsels- og parkeringsforhold til ejendommen.
En stor grund på i alt 1498 m2 der ligger ud med uberørt natur/græs, bortset fra et mindre stykke omkring huset til boldspil etc. Der er derfor alle muligheder for at nyde sommeren uden en masse vedligehold. Både fra grund og hus er der en formidabel havudsigt - dette ikke mindst fordi huset ligger ca. 40 meter over havets overflade. Der er mulighed for at nyde denne flotte udsigt hele vejen ned til den centrale del af Lønstrup via Klintstien. På sommerdage med opvind kan man somme tider se paraglidere på himlen ud mod Rubjerg Knude. De må ikke komme ind over beboede områder. Endelig bør nævnes Rubjerg Knude Fyr - som for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra klinten under stor mediebevågenhed. Et helt enestående landskab med den ypperste udsigt over land og vand fra toppen af tårnet.
Nymalet skønt fritidshus som netop er opdateret og står i flot stand. Der en fine solterrasser mod øst og syd og begge med gode sol og læ forhold.
Huset indeholder indgang/entre, stort soveværelse med ovenlys og dobbelt seng, nyere stort og flot badeværelse med hjørnebadekar og sauna. To soveværelser mere med henholdsvis 2 enkeltsenge, samt enkeltseng og køje. I alt 6 sovepladser.
Nyere velindrettet køkken i åben forbindelse med en herlig stor stue. Stuen rummer plads til sofa og spiseafdeling m.v. Fra stuen kig til både vesterhavet og Rubjerg Knude Fyr. Der er fra stuen, direkte udgang til den sydvendte terrasse. Et sommerhus i flot stand med mange sovepladser og som i øvrigt er lige til at rykke ind i.
Dejlig fritliggende garagebygning i sammenhæng med hoved huset via læ mur mod nord. Der er fin plads til både bil og havemøbler.
Såfremt huset ønskes udlejet maksimalt vil der kunne forventes en anslået lejeindtægt fra 60.000,00 p.a. afhængig af kontraktens sammensætning.
Et sommerhus der emmer af hygge og sjæl og som vi meget gerne fremviser imod forudgående aftale.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.