Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havrenden 4, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.355.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.649
Netto ekskl. ejerudg.: 4.864
Ejerudgift pr. md. 2.303
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 64 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4155

SOLGT!

Dette skønne og hyggelige sommerhus ligger i det smukke og specielle område kaldet Harerenden, som er karakteriseret ved en flot, let kuperet ekstensiv natur og med kig op til indlandsklitten. Der er kun få hundrede meter ind til Lønstrup By hvor der findes mange skønne butikker, spisesteder, kunsthåndværkere m.v.
Huset her ligger midt mellem indlandsklitten og stranden, med bekvem tilkørsel, fine sol- og læforhold. Hovedparten af udenomsarealet ligger uberørt, men med mulighed for at etablere mere plads til f.eks. boldspil etc. Der er bare 200 meter til vandet og morgendukkerten, og resten af dagen kan man nyde havudsigten fra terrassen.
Der er tale om et Stenhøj Hus. Et firma som har eksisteret i flere årtier og stadig er meget aktivt på sommerhusbyggeri. Et charmerende hus der først og fremmest har den sjæl og charme, som ikke findes i så mange nyere huse i dag. Relativt lavt til loft, som alligevel er til kip. Meget velindrettet og med plankegulve som er ideelt til et sommerhus.  Huset er opført i kraftigt træværk en på to, nu malet i lys grå, sort eternittag, hvide termovinduer og udhæng. Tilsvarende er der opført lukket garage med et redskabs/depotrum for enden. Der er anlagt store indhegnede solterrasser ligeledes i træ og dermed mulighed for at flytte med solen henover dagen. Endelig er en del af terrassen mod vest overdækket hvilket forlænger aftenerne en hel del og hvor solnedgangen kan nydes i fulde drag.
Udlejning: Såfremt huset sættes til maksimal udlejning,  vil der kunne forventes en årlig lejeindtægt efter bureau provision på i størrelsen kr. 60 til 70.000,00 Efter skat vil der således kunne forventes ca. kr. 58.500 årligt.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.