Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Øresundvej 28, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.365.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.724
Netto ekskl. ejerudg.: 4.993
Ejerudgift pr. md. 2.087
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 1258 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1995
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4458

NYHED

Vi befinder os i Lønstrup. En dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring. Lige øst for Hjørring rammer man E39, så der er faktisk kun ca. 2 timer til Aarhus. Byen har restauranter i flere prislag, smykkekunstnere, keramikere, kunsthåndværkere, tøjbutikker og dagligvarebutik. Som udgangspunkt for ferier i Nordjylland er Lønstrup perfekt. Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tversted, shopping... det meste kan nås indenfor en god halv times kørsel. Leder man efter familieaktiviteter, så der der masser af disse i Skallerup Seaside Resort 10 minutter nordpå. Vi kan nævne: Vandland, romersk bad (kun for voksne) MTB-cykelrute, junglesti, besøgslandbrug, tennisbaner, aktivitetshal med bl.a. gymnastik og volleyball, restauranter og købmand.
Vi er her i den syd østlige del af Lønstrup med ca. et kvarters gang til solnedgangspladsen. Området er fuldt udbygget og godt vokset til. Grunden er randbeplantet, dels med hyben, dels lidt højere træer/buske. derudover er der græsplæne. Der er både træ og sten terrasser og altid mulighed for et sted med sol og læ. Senere på aftenen kan man trække ind under den overdækkede terrasse.
Sortmalet sommerhus med hvide vinduer, døre og tagudhæng. Decratag og hvide plastnedløb. Indvendigt er huset med lyse rustikbrædder på vægge og lofter. Der er linoleum i entre og køkken, derudover gulvtæpper i stue og værelser. Klinkegulv på badeværelse. Køkken og stue i åben forbindelse og med udgang til den overdækkede terrasse. Stort soveværelse med dobbeltseng, 1 med sovesofa og 1 med køjeseng. Derudover køjerum i anneks.  Der er større garage hvor anneks er i den ene ende.
Huset udlejes gennem Feriepartner og bør kunne udlejes for ca. 40-50.000 til ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.