Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Lønstrupvej 563, Sdr. Harritslev 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.295.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.339
Netto ekskl. ejerudg.: 4.463
Ejerudgift pr. md. 1.138
Beliggenhedsby: Sdr. Harritslev
Boligareal: 123 m2
Grundareal: 1540 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1950
Ombygningsår: 2004
Sagsnr. V4039

Denne dejlige villa ligger kystnært ved landsbyen Vennebjerg mellem Hjørring og Lønstrup, og ifølge sælger er der et godt naboskab. Mod nord og syd er der et dejligt udsyn over åbne marker og det sker ikke sjældent, at man kan se et par rådyr passere forbi. Der kører både rutebil og skolebus forbi og med både skoler, friskole, idrætshal, gymnasium/handelsskole, sygeplejeskole og lærer- og pædagogseminarium i Hjørring er denne ejendom faktisk et rigtig godt udgangspunkt for mange års familieliv. Har man plads til flere fritidsaktiviteter byder Skallerup Klit Feriecenter på bowling, badeland, wellness, tennis mm.
 
 Grunden:
 Grunden har et stort areal med græs og et stort baghus. Der er plads til at lave lige den have, man har lyst til, hvad enten den skal være fodboldbane eller staudebed. Der kunne nemt være plads til et par kaniner eller en flok høns. Foran huset er der en lille forhave og en bred, flisebelagt indkørsel. Garagen har 2 ledhejseporte, klinkegulv, en hems - og er isoleret overalt, så man har frostfri opbevaringsmulighed. Lige bag huset har man en dejlig vestvendt terrasse, der ligger i læ fra 3 vinkler, så der er virkelig gode læforhold.
 
 Udlejning:
 Huset er privatbolig for sælger og har således ikke været anvendt til udlejning. En udlejning ville være mest sandsynlig på åremålsbasis, men huset kunne også sagtens udlejes som sommerbolig, da der kun er få km til Lønstrup.
 
 Boligen:
 Vi har her en velholdt og totalrenoveret murstensvilla, der er vandskuret, hvidmalet og har sort glaseret tegltag. Huset har energimærke C, så der vil ikke være behov for nogen større energirenovering. Varmeforbruget ligger på ca. 16.000/år. Et gennemgående træk i hele huset er de nye, ludbehandlede trælofter, der flere steder har indbyggede spots, som giver et godt lys.
 Huset består af 2 plan. Stueplan indeholder en flot entré/hall med opgang til første sal, stue, køkken, bryggers og bad. Første sal har repos med en lille hyggekrog, soveværelse og et værelse.
 I stuen er der en hyggelig pilleovn med stålskorsten, ligesom der også er en luft-til-luft varmepumpe, hvor der kan tilkøbes et SMS-modul så man kan styre varme og affugtning, selv om man ikke er hjemme. Stuen har god plads til både spisebord og sofagruppe.
 Køkkenet har parketgulv i kirsebærtræ. Samme træsort går igen i bordplader og lågekanter, mens de store flader på lågerne er hvide. Sammen med hvidevarer i børstet stål og hvidt giver det et flot og stilrent køkken, der indeholder alt, hvad man har brug for. Der er spiseplads til 4-6 personer i køkkenet.
 Badeværelset har fliser fra gulv til loft. Her er et stort skabsarrangement rundt om håndvasken, toilet, bruseniche og en 2-personers spa.
 
 Huset overtages med alle hårde hvidevarer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.