Kystmarken 35, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.479
Netto ekskl. ejerudg.: 7.308
Ejerudgift pr. md. 2.386
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 1757 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2008
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4449

NY SKARP PRIS!

Kystmarken ligger i det dejlige område, der ligger foran indlandsklitten ved Skallerup Klit. Vi kalder det Nørlev strand. Her skal vi nordpå fra strandvejen, hvor vi kører mellem den yderste klit og det bakkede landskab, hvor sommerhusene ligger mellem hinanden. Der er omkring 10 minutter på cykel til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder, bl.a. romersk bad med wellnesscenter, bowling, junglesti, mountainbikrerute. Nogle aktiviteter må kun benyttes af centrets beboere. Yderligere ti minutter på cyklen mod syd finder man den charmerende badeby Lønstrup, der har flere gode restauranter, keramikere, smykkekunstnere og andre kunsthåndværkere, tøjbutikker og stort supermarked. I bil er der ca. 15 minutter til Hjørring, og derfra er der ad E39 bare 2 timer til Århus.
Den kuperede naturgrund har en stor og flot hvid stenbelagt indkørsel med plads til flere biler. Der er lukket terrasse på syd, øst og vestsiden. Således både børne og dyrevenlig. Der er derudover altid mulighed for at finde både sol og læforhold på terrasserne. Resten af grunden ligger med ekstensiv vegetation af bl.a. hyld. Det er et herligt syn, når gederamsen blomster - man kigger hen over et rødt hav af blomster. De dufter dejligt i en buket, og man kan altid finde nogle fine græsser at sætte sammen med dem. Plæneklipperen er sat på pension her - det er der ikke mange, der er kede af.
Det sorte, klinkbyggede træhus har sorte taginddækninger, hvide døre og vinduer og sort tag i cementsten med zinktagrender. Indvendigt er der mørk stavparket i stuen og på værelserne, mens der er klinker på gulvene i køkken og badeværelse. Badeværelset har i øvrigt bruseniche, 2-personers hjørnespa og en stor sauna. Husets centrale rum er den store stue, der er i god forbindelse med Invita køkkenet. Der er 3 soverum med dobbeltsenge og højskabe. Udover elvarme og brændeovn har huset en varmepumpe, der reducerer elforbruget væsentligt.  Huset er gennemgående top vedligeholdt og fremstår flot og moderne.
Der er herudover et udhus med 2 rum. Det ene til privat, det andet til udlejning.
Huset udlejes via Feriepartner Lønstrup, og forventes at indbringe omkring 75-85.000 i lejeindtægt til ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.