Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kystmarken 35, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.145.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.025
Netto ekskl. ejerudg.: 7.879
Ejerudgift pr. md. 2.449
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 1757 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2008
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4449

NYHED

Kystmarken ligger i det dejlige område, der ligger foran indlandsklitten ved Skallerup Klit. Vi kalder det Nørlev strand. Her skal vi nordpå fra strandvejen, hvor vi kører mellem den yderste klit og det bakkede landskab, hvor sommerhusene ligger mellem hinanden. Der er omkring 10 minutter på cykel til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder, bl.a. vandland romersk bad med wellnesscenter, aktivitetshal, bowling, tennisbaner, junglesti, mountainbikrerute... Yderligere ti minutter på cyklen mod syd finder man den charmerende badeby Lønstrup, der har flere gode restauranter, keramikere, smykkekunstnere og andre kunsthåndværkere, tøjbutikker og stort supermarked. I bil er der ca. 15 minutter til Hjørring, og derfra er der ad E39 bare 2 timer til Århus.
Den kuperede naturgrund har en indkørsel med hvide granitskærver. Der er træterrasser med stort stakit langs hele facaden mod syd, og resten af grunden ligger med ekstensiv vegetation af bl.a. hyld. Det er et herligt syn, når gederamsen blomster - man kigger hen over et rødt hav af blomster. De dufter dejligt i en buket, og man kan altid finde nogle fine græsser at sætte sammen med dem. Plæneklipperen er sat på pension her - det er der ikke mange, der er kede af.
Det sorte, klinkbyggede træhus har hvide taginddækninger, hvide døre og vinduer og sort tag i cementsten med zinktagrender. Indvendigt er der mørkt stavparket i stuen og på værelserne, mens der er klinker på gulvene i køkken og badeværelse. Badeværelset har i øvrigt bruseniche, 2-personers hjørnespa og en stor sauna. Husets centrale rum er den store stue, der er i god forbindelse med køkkenet. Der er 2 saoverum med dobbeltsenge og et køjerum med 4 sovepladser. Udover elvarme og brændeovn har huset en varmepumpe, der reducerer elforbruget væsentligt.
Huset udlejes via Feripartner Lønstrup, og forventes at indbringe omkring 70-80.000 i lejeindtægt brutto om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.