Falkevej 3, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.195.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.215
Netto ekskl. ejerudg.: 8.043
Ejerudgift pr. md. 2.752
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 149 m2
Grundareal: 5040 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4331

Herligt poolhus

Tversted ligger næsten for enden af motorvej E39 - der er bare et kvarter fra den sidste motorvejsafkørsel. Det er en hyggelig badeby, så der er stille om vinteren og gang i den om sommeren. Byen kaldes "bette-Skagen" i folkemunde, fordi husene minder om Skagenhusene, men der er ikke nær så mange mennesker og bedre plads til at trække vejret. Byen har flere butikker, hoteller og restauranter og et par campingpladser, hvor der er en del aktiviteter, man kan komme ind fra gaden og bruge (mod betaling). Der er flere store attraktioner i området, vi kan nævne Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Cloos-tårnet, Bangsbo Museet, Krudttårnet mv i Frederikshavn, Tversted-søerne, Råbjerg Mile, Skagen, Fårup Sommerland...
Den store grund er stort set plan, med høje træer som delvis randbeplantning og med et stort stykke plæne, hvor der er rigeligt plads til boldspil eller vandkampe. Resten af grunden ligger som naturgrund, og her er der ofte god muligheder for at plukke en fin buket markblomster og græsser. Det er op til én selv, hvor stor græsplænen skal være.
Det sortmalede træhus har udhæng, døre og vinduer og cementstenstag. Der er gode terrasser både mod sydvest og mod øst(overdækket). Det vil sige, at der er mulighed for at følge solen hele dagen. Det centrale rum i huset er den store opholdsstue, som er i god forbindelse med køkkenet. Herfra er der adgang til poolrummet og så er der i alt 4 soverum, alle med faste skabe og med i alt 10 sovepladser. Derforuden er der ekstra plads til ophold og/eller leg på de 2 hemse. Der er 2 badeværelser, begge med bruser, og det ene tillige med adgang til saunaen. I poolrummet er der en to-personers spa, så en ferie her kan ikke gå galt.
Der er god økonomi i at have et poolhus, hvis det udlejes, men der er andre fordele. De allerfleste poolhuse er sundere end almindelige huse, fordi der tages højde for den høje luftfugtighed i poolrummet. Et poolhus, der udlejes så meget som muligt, bør kunne trække en indtjening i omegnen af 150-170.000 om året før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.