Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Frøstjernevej 4, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 800.000
Udbetaling: 40.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.766
Netto ekskl. ejerudg.: 3.093
Ejerudgift pr. md. 1.816
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 1207 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1975
Ombygningsår: 1989
Sagsnr. FH3918

SOLGT

Lønstrup er en af de meget få badebyer, der er liv i hele året. Dette skyldes, at der er bopælspligt i centrum af byen, og derfor er der også mange forretninger, der har åbent hele året. Byen er også kendt for sit store antal kunsthåndværkere, det være sig glaspustere, keramikere og billedkunstnere, og faktisk kan man flere steder følge processen, som f.eks. i det arbejdende glaspusteri i "Glashuset". Denne ejendom ligger i den østlige, høje del af byen, som dels ligger godt i læ, dels aldrig nogensinde vil kunne risikere at falde i vandet. Alligevel er der stadig kun 10 minutters gang til centrum med dagligvarebutik og caféer foruden shoppingmulighederne. Sommerhusområdet er et af de ældre i byen og dermed et af de bedst tilvoksede og fuldt udbyggede. Området mod øst er blevet inddraget til sommerhusområde for nogle få år siden, og der er ved at komme lidt gang i byggeriet dér.
 
 Grunden
 En plan grund med randbeplantning af nåletræer og løvtræer og desuden en del fritstående træer. Mod vejen er der en mindre hæk og ellers ligger grunden ud med græs og god plads til boldspil eller kroket. Et gyngestativ og en lille bålplads er der også blevet plads til på østsiden af huset. Her er der også en lille hyggekrog, der kan bruges som morgenterrasse. På varme dage, hvor solen er for hård, kan man trække herover i skygge.
 
 Udlejning
 Ved fuld udlejning bør ejendommen kunne indbringe 25-30.000 til ejer
 
 Boligen
 Grønmalet træhus med røde udhæng, døre og vinduesrammer. Tagrenderne er i zink og der er etableret små dræn ved nedløbene. Vandet løber dekorativt ned ad kæder fra tagrenden.
 
 Indvendigt er der overalt trælofter. Væggene er dels trævægge, dels malede vægge med filt eller savsmuldstapet. Gulvene har faste tæpper og der er vinyl i køkkenet. Badeværelset har mosaikfliser på gulvet og lyst orangegule fliser på væggene, bruseniche, toilet og et lille skabsarrangement ved håndvasken. I badeværelset er også husets vandvarmer.
 Huset består af en opholds- og spisestue, som man kommer direkte ind i fra den lille overdækkede terrasse. Herefter et lille køkken med de nødvendige hvidevarer og skabsplads. Der er i huset et soveværelse med 2 enkeltsenge, et med dobbeltseng samt et værelse med 4 køjer. I dette værelse står desuden en lille fryser.
 Indretningen er hyggelig med magelige sofaer og et rundt spisebord. Alt i alt er det et fint familiesommerhus med 8 sovepladser.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.