Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Rævestien 9, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.375.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.784
Netto ekskl. ejerudg.: 5.047
Ejerudgift pr. md. 2.201
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 74 m2
Grundareal: 3152 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1997
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4346

SOLGT!

Fine tilstands- og elrapporter!
Grunden er ganske ugenert, let kuperet naturklitgrund med marehalm, græs og enkelte buskadser. Der er kun slået græs på et mindre område, så der er plads til parkering, leg og boldspil. Husets terrasse mod syd er en træterrasse, der er delvist indhegnet. Østterrassen er flisebelagt og er det perfekte sted til morgenmaden. Den er indhegnet mod nord, så der er fint læ de fleste morgener. Endelig er der et stykke overdækket terrasse mod vest, hvor aftensolen kan nydes. Der er herudover et rigtig fint udhus, som eventuelt kan bruges som anneks. Gennem sommerhusområdet og klitterne er der ca. 600 meter til stranden, som er ganske usædvanlig fin, hvid, bred og næsten bilfri - en perfekt tumleplads for både børn og voksne.
Det velholdte hus er i trykimprægneret træ med hvide udhæng, døre og vinduer samt nyt eternittag fra 2017. Det centrale rum er husets stue, som er i åben forbindelse med køkkenet, kun adskilt af en halvmur. Der er 3 soverum, hver med 2 sovepladser, en hems til leg eller ekstra sovepladser samt et stort badeværelse med gulvvarme og sauna. Der er et rigtig godt lysindfald, og de lyse, ludbehandlede lofter og vægge sørger sammen med de store vinduespartier for, at der er rigtig lyst i huset. Huset er indrettet med laminatgulve, mens soverummene har faste tæpper. Der er installeret en luft-til-luft varmepumpe, der kan tændes via mobiltelefonen, så man kan slå varmen til, før man kører hjemmefra. Alle hvidevarer er udskiftet indenfor de seneste 2-3 år. Derver herudover 4m2 udhus i huset samt en bygning 2 på 9m2 også registreret som udhus. Denne kan omdannes til anneks.
Tornby er et herligt, fredeligt sommerhusområde med sommerhusene beliggende på store naturgrunde i det åbne, kuperede klitområde. Her slår man kun det græs, man selv vil. Ad landevejen er der bare 5-10 minutter til Hirtshals centrum eller motorvejstilkørslen til E39. Herfra når man til Århus på 2 timer, så der er nem adgang til området. De daglige indkøb klares i Hirtshals eller Sdr. Tornby, hvor det i øvrigt er en oplevelse at tage børnene med i Tornby gamle Købmandsgaard. Her er legetøj fra deres bedsteforældres tid sammen med mange varer, der vækker nostalgiske tanker hos de fleste. Af andre seværdigheder kan nævnes Nordsøen Oceanarium, Fun Park, Rubjerg Knude Fyr, Lønstrup by, Tverstedsøerne, Ørnereservatet, Fårup Sommerland, Skagen….
Huset udlejes ikke i øjeblikket, men burde ved fuld dispositionsret kunne udlejes for omkring 60.000 kr. til ejer om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.