Pramvej 3, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.930.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.065
Netto ekskl. ejerudg.: 7.039
Ejerudgift pr. md. 2.394
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 1531 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1984
Ombygningsår: 2004
Sagsnr. FH4325

RENOVERET - GOD PRIS

Vi befinder os i et af Danmarks dejligste ferieområder - Nordjylland. Nærmere bestemt er vi på vestkysten nær Hjørring i badebyen Lønstrup. Der er 15-16 km til motorvejen, så Århus ligger kun lige godt 2 timer væk. Lønstrup er en levende by hele året, fordi der er omkring 600 fastboende. En del kunsthåndværkere har slået sig ned her og bruger vinteren på at producere keramik, smykker, glaskunst mm, som de kan sælge i sæsonen. Her er tit mulighed for at se til, mens der arbejdes i værkstedet. Der er også tøjbutikker, brugskunst, caféer og restauranter i mange prisklasser, ligesom der er stort supermarked, der har åbent hele året. Der er flere sommerhusområder rundt om byen, og her er vi stik øst for centrum med stiadgang ned ad bakken, så der er bare 2-3 minutter til købmanden.
Grunden er plan med græsplæne og en grusbelagt indkørsel. Der er randbeplantning af løvfældende træer og buske og også lidt hække rundt om den ene terrasse.
Huset er et flot, sortmalet træhus i kraftigt 1-på-2 træværk med hvide stafferinger, vinduer, døre og tagudhæng. Der er græstørv på en del af taget og cementsten på resten. Næsten hele vejen rundt om huset og garage/anneks er der træterrasser, der er delvist indhegnede med stakit og hæk. Mellem de 2 bygninger er der en dejlig solgård, hvor der er sol næsten hele dagen. En lille del er overdækket, hvilket godt kan holde lidt på varmen, hvis man sidder ude om aftenen.
Indvendigt er der lyst og behageligt med hvidmalede trævægge og -lofter, der går til kip overalt. Der er flotte plankegulve i beboelsesrum og køkken og klinkegulve på de to badeværelser. Begge har også fliser på væggene i brusenichen. Det ene badeværelse har desuden en vaskemaskine. Det store køkken er i åben forbindelse med spiseområdet og her er plads til både leg og ophold. Opholdsstuen er en hyggelig oase til afslapning i blide farver. Der er 3 soveværelser med dobbeltseng. Desuden er der i den store bygning,m der indeholder carporten, blevet plads til et ekstra soverum med 3-4 sovepladser. Den nyeste del af huset er den del, der ikke har græstørv på taget. Den er fra 2004 og indeholder et stort køkken/alrum med udgang til både terrasse og solgård. Da tilbygningen blev lavet, blev hele huset renoveret og opdateret, så det eneste, der forblev samme sted, var det ene badeværelse.
Opvarmningen er elvarme, og en varmepumpe hjælper med at spare på varmebudgettet.
Huset udlejes gennem Feriepartner og burde generere en indtjening på 70-90.000 om året

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.