Gabet 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.995.000
Udbetaling: 200.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 16.910
Netto ekskl. ejerudg.: 14.582
Ejerudgift pr. md. 2.839
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 117 m2
Grundareal: 1320 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4562

NYHED med panoramaudsigt

Her er vi på toppen af Lønstrup. Mod syd er der kig til Rubjerg Knude fyr, mod vest er der hav, og mod nord og øst breder Lønstrup sig med flere sommerhusområder af forskellig karakter. Byen har gode restauranter og butikker, smalle gader - og mange turister om sommeren. Der er næsten 600 fastboende i byen, og der er mange af butikkerne, der har åbent hele året, hvor man f.eks. ved kunsthåndværkerne kan være heldig at se på, mens der arbejdes i værkstedet. Som udgangspunkt for ture i Nordjylland har Lønstrup en god beliggenhed. Indenfor en radius af ca. en times kørsel kan man nå til Hjørring, Hirtshals, Fårup Sommerland med mere, og kører man bare lidt længere, så ligger både Aalborg og Skagen indenfor rækkevidde.
Grunden er stort set plan med lave volde i skel mod naboerne. Der er græsplæne rundt om huset, og der er grusbelægning i carporten. Træterrassen på sydsiden er skærmet af med en læmur mod øst, og så breder den sig ud til vestenden af huset, hvor der er en fabelagtig udsigt til vandet. Husk: du har ikke set en solnedgang, før du har set solen gå ned i vandet. Og det er et show, der er forskelligt hver dag.
Det sorte træhus har hvide døre og vinduer. Taget er i cementsten med hvidmalede sternbrædder, og underdækket fremstår helt lyst, hvilket er med til at trække mere lys ind i huset. Husets centrale rum er helt naturligt stuen, hvor panoramavinduerne i gavlen, der vender ud mod vandet, nærmest suger blikket til sig. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, der har alt nødvendigt udstyr, herunder bl.a. opvaskemaskine. Der er 3 soverum med dobbeltsenge og dertil en stor hems med god ståhøjde, der kan benyttes som legerum eller soveplads for en flok børn. Der er 2 badeværelser. Det mindste har brus, WC og håndvask, det store har desuden vaskemaskine og tørretumbler, spa og sauna.
Til opvarmning er der en varmepumpe, der sparer godt på varmeregningen. 1 kWh el giver nemlig 4 kwh varme, når man anvender en luft/luft varmepumpe.
Syd for huset er der en stor carport med redskabsrum.
Sommerhuset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0374, og giver årligt en indtjening i størrelsesordenen 140-160.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.