Rypevej 19, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.445.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.054
Netto ekskl. ejerudg.: 5.283
Ejerudgift pr. md. 2.099
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 876 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1999
Ombygningsår: 2008
Sagsnr. FH4326

Lønstrup - badebyen på Nordjyllands vestkyst ud for Hjørring - er et yndet udflugtsmål for masser af mennesker. Der er godt 500 indbyggere i byen - og derfor er der måske mere liv om vinteren her, end i mange andre badebyer. Kunsthåndværkerne arbejder med at producere ting, der skal sælges til sommer, og udenfor sæsonen har de altid tid til en snak om kunsthåndværket og til at man kigger lidt med under produktionen. Der er flere gallerier, keramikere, smykke- og billedkunstnere, men også brugskunst og tøjbutikker. Endelig et stort supermarked og flere restauranter med kvalitetsmad  - lige fra friskfangede rødspætter til kulinariske mesterværker.
Der breder sig flere sommerhusområder ud fra bymidten i Lønstrup. Dette kvarter ligger nordøst for centrum, og den nemmeste adgang til byen er ad Klitbakkevej, hvor man er nede i "downtown" Lønstrup på 5 minutter på cykel - eller et kvarters tid, hvis man er gående. Til gengæld for at centrum ikke ligger lige i baghaven, så har man lidt mere læ her, og er ikke så vindudsat som helt ned mod kysten. Grunden her er plan og dels græsbevokset, dels randbeplantet med fyr, løvtræer og buske. Mod vejen er der en lav vold, der er bevokset med hyben.
Boligen er et hyggeligt, sortmalet træhus med eternittag. Døre, vinduer og træværket ved udhæng er hvidmalede, og der er hvide plasttagrender. Indvendigt er der lyst og venligt med lyse, ludbehandlede fyrretræsvægge og -lofter, der går til kip flere steder. Gulvene er klinkegulve i opholdsrum, køkken og bad og faste tæpper på de to værelser. Et tredje værelse har en dobbelt sovesofa og anvendes i det daglige som ekstra opholdsrum/havestue. Husets badeværelse har bruseniche med flisebeklædning, toilet og håndvask.
Huset opvarmes med el og brændeovn, og der der desuden installeret en varmepumpe, der forbedrer varmeøkonomien væsentligt.
Huset udlejes gennem Feriepartner og burde kunne generere en indtægt på 50-60.000 om året ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.