Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Sandrenden 19, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 855.000
Udbetaling: 45.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.588
Netto ekskl. ejerudg.: 3.129
Ejerudgift pr. md. 1.798
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 39 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1957
Ombygningsår: 1978
Sagsnr. FH4358

SOLGT!

Dette sommerhus er beliggende i det helt unikke område Harerenden, som grænser op til Lønstrup mod syd. Vi befinder os få km. vest for Hjørring og E39, så der er gode tilkørselsforhold til ejendommen, uanset om man bor i Hjørring eller Horsens. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder for alle aldre. Dermed kan en ferie i Harerenden nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind. Lønstrup er en dejlig badeby, som har over 500 fastboende, så der er liv i byen hele året. Der er også turister hele året, naturligvis, men antallet skifter meget efter sæsonen. Området byder også på mange attraktioner, som Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Tversted, Ørnereservatet, Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke, Skagen, Hjørring, Fårup Sommerland...
Grundstykket Sandrenden 19 er ikke særskilt matrikuleret, men en del af I/S Harerenden. Det betyder ikke noget i det daglige, men der er lavere ejendomsskatter og man er del af et stort fællesskab, der bevarer naturen, kysten og dyrelivet i området. Der er ikke etableret skel mellem husene og der er minimal vedligeholdelse af naturen. Det giver mere tid til afslapning, og det er vel i grunden ikke så galt.
Ejendommen er hverken ny eller prangende, men den kunne sagtens friskes op med knofedt og maling og danne rammen om hyggelige sommerferier i nogle år.
Indretningen ses bedst af billederne og plantegningen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.