Østersøvej 15, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.295.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.189
Netto ekskl. ejerudg.: 8.643
Ejerudgift pr. md. 2.501
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 152 m2
Grundareal: 1425 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4151

Beliggenheden
Vi er i den sydlige udkant af Lønstrup, i et godt opvokset sommerhusområde, hvor der stort set kun kommer dem, der ejer eller lejer et sommerhus. Lønstrup er en af de rigtig gamle badebyer langs Vestkysten - og den er noget helt specielt. Her er nemlig liv hele året, fordi der er bopælspligt i midtbyen. Det har tiltrukket en del kunsthåndværkere, som har åbne værksteder, hvor man kan følge produktionsprocesserne året rundt. Mange af forretningerne er også åbne hele året, ligesom restauranterne og dagligvarebutikken. Aktivitetsniveauet er naturligvis højere om sommeren.
Grunden:
Stor, plan grund med græsbevoksning, randbeplantning af nåle- og løvtræer og enkelte fritstående træer. På græsplænen rundt om huset er der god plads til boldspil eller andre fritidsaktiviteter.
Indkørslen er belagt med grå granitskærver, som står flot til huset.
Udlejning
Ved fuld udlejning vil dette sommerhus kunne indbringe omkring 140-150.000 om året.
Boligen
Flot, mørkeblåt træhus med hvide udhæng, vinduer og døre. Taget er i cementsten og med hvide tagrender. Både mod øst og sydvest er der terrasser, der er indhegnet med et lavt stakit. Terrassen mod sydvest er flisebelagt, morgenterrassen mod øst er i træ og hævet et halvt trin over niveau.
Indvendigt er der overalt hvide lofter og hvide murstens- eller trævægge. I soverummene er der lyse trægulve, i resten af beboelsen er der mørke klinkegulve og i poolafdeling og badeværelser er der hvide klinker. Hemsen har tæppe på gulvet. I det meste af huset går lofterne til kip, så der er dejligt luftigt i huset. De store vinduespartier med hvide lamelgardiner gør deres til at trække lys ind i huset.
Husets centrale rum er det store opholdsrum. Her er en stor spiseafdeling, hvorfra der er adgang til poolrummet, et dejligt køkken med masser af skabsplads og alle faciliteter  og en opholdsafdeling, der er sænket et par trin. Her findes den indbyggede pejs, som nemt kan give et par ekstra varmegrader, hvis solen har svigtet en dag. 
Poolrummet har spa, et badeværelse med bruser, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. I poolen er der svømmetræner. Det andet badeværelse har bruseniche. Begge badeværelser har skabsarrangementer ved håndvasken.
Der er 4 soverum i huset, heraf 3 med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Desuden er der et par sovepladser på hemsen.
Der er gulvvarme i klinkegulvene og huset har centralvarme med eget oliefyr.
Andre bygninger:
Garagen øst for huset er i samme materialer som huset, med ledhejseport. I den ene ende af garagen er indrettet et anneks med dobbeltseng.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.