Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Hyrdehundsvej 4, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.245.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.391
Netto ekskl. ejerudg.: 8.197
Ejerudgift pr. md. 2.314
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 107 m2
Grundareal: 2552 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1979
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4356

NYHED MED FIN HAVUDSIGT

Skallerup Klit er et dejligt ferieområde. Her på den høje indlandsklit er der fred og ro, fordi der ikke er gennemkørsel. Ude på gennemkørselsvejen kommer man direkte ned til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af oplevelser for børn og voksne. Vi kan nævne vandland, romersk bad/wellness, tennis, badminton mountainbikeruter, junglesti, besøgslandbrug, købmand, restaurant og meget mere. Stranden er bare 5-7 minutter væk på cykel, ned gennem feriecentret er det nemmeste.
Derudover er vi tæt på mange større og mindre attraktioner, som Rubjerg Knude Fyr, der her i efteråret 2019 blev trukket/skubbet 70 meter væk fra "Afgrundens Rand" - så det nu står sikkert, i hvert fald de næste 30-40 år. Nordsøen Oceanarium ligger i Hirtshals og Fårup Sommerland ved Blokhus, begge ligger ca. en halv times kørsel herfra. Ørnereservatet i Tuen, Skagen, Råbjerg Mile, Lønstrup...
Grunden er let kuperet med græs på det mest jævne stykke. Det giver plads til parkering, leg og boldspil. Der er lidt bevoksning af fyrretræer og enkelte løvfældende buske og ellers ligger grunden som naturgrund. I dette område burde man stå tidligt op, for der ses jævnligt rådyr, harer og fasaner, især tidligt på dagen. Fasanen kan sommetider høres, men ellers er den højeste lyd ofte lærkesangen. Billederne fra huset giver desværre ikke indtryk af udsigten, fordi der var diset, den dag huset blev fotograferet. Om kort tid følger der derfor dronefotos - kig ind igen! Det skal bemærkes, at der er tinglyst vejret for beboerne på Hyrdehundsvej henover grunden.
Ejendommen er et sortmalet træhus med græstørv på taget(der er sandsynligvis et paptag under græstørvene). Udhæng, døre og vinduer er hvide, ligesom husets 2 skorstene. Huset er bygget i vinkel, og den tilstødende garage er forbundet med huset, så man får en fin indramning af hovedterrassen mod sydvest, der har læ fra 3 sider Der er en mindre solnedgangsterrasse mod nordvest og endelig et lille område fra hus til garage, hvor der er lagt fliser. Bag garagen er der et overdækket brændeskur.
Indvendigt er der lyst og venligt. Gulvene er i vinyl, vægge og lofter i hvidmalet træ med enkelte kontraster i en flot mørkeblå, bl.a. den store limtræsbjælke, der bærer tagkonstruktionen, og nogle af de indvendige døre.  Møbleringen er enkel, bl.a. med gamle, afsyrede møbler som karlekammerskab og slagbænk. I køkken/alrummet står der en fin, gammel kakkelovn, og den store stue har en mere moderne brændeovn. Den ekstra stue er et fint sted at spille matador eller lægge puslespil, for der er et dejligt lysindfald, og man kan jo spise ved det spisebord, der står i alrummet. Der er i alt 4 soverum med i alt 8 sovepladser. Husets badeværelse har fliser fra gulv til loft, gulvvarme, bruseniche og et fint skabsarrangement ved håndvasken. Bryggerset har vaskesøjle og plads til opbevaring. Det er værd at bemærke, at der er havudsigt fra både opholdsstuen og alrummet
Huset udlejes ved Feriepartner (1078)og burde ved fuld udlejning kunne generere en indtjening i omegnen af 50-70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.