Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Sandmarken 11, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.978
Netto ekskl. ejerudg.: 5.734
Ejerudgift pr. md. 2.220
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 1560 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2000
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3921

Vi befinder os i det naturskønne Nørlev. Ud mod havet er der en række klitter, men der er et fint kig til vandet. Huset ligger på hævet havbund, der har givet det let bølgende landskab og når vi vender os og kigger væk fra vandet, kan vi se den gamle kystskrænt. Nordjylland har hævet sig mange meter siden den sidste istid og hæver sig faktisk stadig, men nu måles det kun i millimeter pr. år. Området byder faktisk nogle steder på helt specielle oplevelser i Nørlevkæret nord for sommerhusområdet. Her kan man være heldig at finde op til 8 forskellige orkidéarter. Husk, at alle orkidearter er fredet, så du må ikke grave dem op.
 
Grunden:
En let kuperet naturgrund med bevoksning af hyben, spredte gråris, græs og marehalm. Der er kun slået græs helt tæt på huset samt ved parkeringsområde, tørresnor og gyngestativ. Ellers er grunden vedligeholdelsesfri.
 
Boligen:

Rødmalet træhus i 1-på-2 med hvide udhæng, tagrender og -nedløb, døre og vinduer, som naturligvis er termovinduer. Mod syd er der en dejlig, indhegnet terrasse, som er delvist overdækket. Desuden en lille terrasse mod nord.
 
Husets entré er via nordterrassen direkte ind i en korridor, hvor man til højre har et værelse med dobbeltseng og til venstre et stort badeværelse med spa og sauna. Herefter følger et værelse med 2 sovepladser og så står man i det kombinerede køkken og opholdsrum. Herfra er der adgang til sydterrassen og til endnu et værelse. Dette er med 2 enkeltsenge, og her er desuden et solarium, hvis solen driller, og man ikke vil vende hjem helt hvid. Fra terrassen er der adgang til et redskabsrum med plads til havehynderne.

Udlejning:

Huset udlejes gennem Dancenter og der er ved fuld udlejning et indtjeningspotentiale på 60-70.000 brutto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.