Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Tangen 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.725.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.185
Netto ekskl. ejerudg.: 6.269
Ejerudgift pr. md. 2.394
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 92 m2
Grundareal: 1951 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4306

SOLGT!

På Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring, ligger Lønstrup. Det er en hyggelig badeby med omkring 600 fastboende og med udstrakte sommerhusområder hele vejen rundt om byen. Der er mange arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, gallerier, glaspuster, smykkekunstner, restauranter, caféer og supermarked i byen. Mod syd ser man fyret på Rubjerg Knude. her kommer omkring 350.000 gæster om året. Der er Fårup Sommerland nær Blokhus, Nordsøen Oceanarium og Fun Park i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen - og Skallerup Seaside Resort til dem, der ikke kan få aktiviteter nok.
Grunden her ligger i det sydvestlige hjørne af Lønstrup. Den er stort set plan med lave volde som afgrænsning mod naboerne og græsbevokset. Dermed er der intet, der skygger for panorama-havudsigten. Der er indhegnede træterrasse mod øst og sydvest og et fint legeområde på grunden. Både mod sydvest og mod øst er et stykke af terrassen overdækket. Havemøblerne er i øvrigt nye og der bør være stole nok - der er i alt 16.
Det nymalede, antracitgrå træhus har hvide vinduer, taginddækninger og stafferinger. Taget er et cementstenstag med asymmetrisk tagrygning. Indvendigt er der lyse trælofter, der går til kip, hvidmalede trævægge og flotte nye laminatgulve i stue og køkken. De 4 soverum har trægulv med faste tæpper og badeværelset har klinkegulv og trægulv i saunaen. I badeværelset findes også husets vandvarmer. Køkkenet, der har både opvaskemaskine, Køle-/fryseskab og komfur med glaskeramisk kogeplade, alle fra 2018 samt vaskemaskine, er i åben forbindelse med spise- og opholdsrummet, og det er husets centrum. Alle værelser udgår herfra, så der er absolut ingen spildplads. 2 af soverummene har ikke loft til kip, hvilket har givet plads til 2 hemse med plads til leg og ophold for børnene. Huset har kabel-TV og internet (50/25).
 Huset opvarmes med el, og der er en dejlig brændeovn som supplement. I foråret 2019 er der installeret en varmepumpe, som kan opvarme huset billigere end elradiatorerne.
Alt i alt et herligt hus.
Huset udlejes gennem Sol og Strand og kan ved fuld dispositionsret for bureauet give en indtjening på cirka 90-100.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.