Hjortevej 26, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.895.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.101
Netto ekskl. ejerudg.: 6.984
Ejerudgift pr. md. 2.102
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 127 m2
Grundareal: 2120 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1979
Ombygningsår: 2008
Sagsnr. FH4604

NYHED med havkig fra grunden

Nørre Rubjerg ligger midt mellem Løkken og Lønstrup på Nordjyllands Vestkyst, et par km fra hovedvej 55, og det er et dejligt, ældre sommerhusområde. Træerne er vokset godt op, men har nogle steder veget pladsen for at give udsigt, som ved dette hus, der har udsigt til åbne vidderer mod sydvest og ud mod Vesrterhavet. Ad strandstien nær huset er der bare 5 minutter til en trappe, der fører ned til stranden (ca. 500 m). I retning mod nord kommer man forbi Rubjerg Knude Fyr, der i 2019 blev flyttet 70 m væk fra skrænten. Lønstrup lokker med hyggelige, smalle gader, sjove butikker, kunsthåndværkere, caféer og en stor dagligvarebutik. Løkken har flere dagligvarebutikker og her kan man blandt andet opleve en af fiskerbådene blive trukket op på stranden - eller har du fiskegrej med, så prøv Løkken Mole. Familieoplevelser er der også mange af i området. Vi kan foreslå Fårup Sommerland, Allborg Zoo, Nordsøen Oceanarium...
Grunden her er godt groet til med høje træer og blandet bevoksning. På grund af grundens størrelse er der stadig gode, åbne arealer med græs rundt om huset, så der er masser af plads til leg og boldspil. Der er etableret terrasser nærmest til alle verdenshjørner, så der er rigtig gode muligheder for at finde en lækrog.
Boligen er bygget i 2 tempi. Den ældste del, som er fra 1979, er et rigtigt bjælkehus med lofter til kip. Det indeholder stue i åben forbindelse med køkken og spiseafdeling, 2 værelser med i alt 8 sovepladser og et badeværelse med bruser. Stuen har direkte udgang til en delvist overdækket, flisebelagt terrasse, der vender mod sydvst. Den nye del, som er fra 2008, indeholder en stue, der vender mod nordvest, et stort soveværelse mod sydvest, et badeværelse med spa samt en hems. Tilbygningen er bygget sammen med det oprindelige hus med en stor og lys entré med udgang til både syd og nord, hvor der er træterrasser på begge sider. Både stue og soveværelse har også direkte udgang til terrasse. Det oprindelige hus har græstørv på taget, mens det nye har listepaptag. Tagrenderne er i zink.
Huset har tjent som sommerbolig for samme ejer i 41 år. Det er pt. udlejet i moderat omfang men bør ved fuld dispositionsret kunne give en indtjening i omegnen af 75-80.000
Øvrige oplysninger:
Bagest på grunden findes en bygning på 11 kvadratmeter, der er registreret som et udhus. Optimalt til havemøbler og haveredskaber.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.