Klitageren 27, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.875.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.876
Netto ekskl. ejerudg.: 6.874
Ejerudgift pr. md. 2.286
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 2502 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2008
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4265

NY PRIS

Tornby er en lille stationsby på Hirtshalsbanen. Her er dagligvarebutik, skole, plejehjem (endnu) og flere butikker. Spændende er især Tornby gamle Købmandsgård, hvor man kan købe legetøj fra gamle dage, se gamle varetyper og kigge på udstillingen - eller købe kaffe og søsterkage. Der er nogle få kilometer til Hirtshals og 12-15 km til Hjørring, hvor der er masser af shoppingmuligheder. Ringvejen over til motorvejen begynder i Tornby, så det er et spørgsmål om 5-10 minutter, så rammer man E39.
Grunden ligger i den østlige del af sommerhusområdet, lige bag en skærmende plantage, så der er faktisk rigtig gode læmuligheder. Der er 10 minutters gang til stranden, når man går ned gennem sommerhusområdet - en herlig omgang frisk luft inden morgendukkerten. Selve grunden er plan og græsbevokset. Der er ikke slået alverden af græs, men hvis det ønskes, kan der sagtens slås et område, så der kunne spilles fodbold eller kroket. Terrassen vender mod syd/vest. Den er indhegnet og en del er overdækket, så der er både fint privatliv og udsigt til lange sommeraftener.
Det sortmalede bjælkehus har listepaptag og sortmalede døre og vinduer. Taginddækningerne har alu-lister i toppen, hvilket forlænger levetiden betragteligt. Indvendigt er der hvide vægge, lyse listelofter og flotte plankegulve i alle beboelsesrummene. Entré og badeværelser har smukke klinkegulve - også i lyse farver. Indretningen er enkel og smagfuld - stort set i stål, sort og hvidt med enkelte indslag af farver. Huset indeholder 3 soverum og desuden flere sovepladser på en hems. Lofterne i stue/køkken går til kip og med ekstra vinduer helt i toppen af gavlene er der et dejligt lysindfald i huset. Der er 2 badeværelser, et med bruseniche og et med spa og adgang til sauna.
Udlejning: Huset udlejes ved Sol og Strand og har et indtjeningspotentiale i omegnen af 75-110.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.