Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitbakkevej 8, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.399
Netto ekskl. ejerudg.: 5.515
Ejerudgift pr. md. 2.275
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 61 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1961
Ombygningsår: 1989
Sagsnr. FH4537

SOLGT

Gåafstand til by og strand
Her lige nord for Lønstrups centrum er der ro og højt til himlen. Bilerne kører langsomt på de smalle og snoede veje og da denne ejendom ligger tredjesidst på en blind stikvej er der ingen forbikørende trafik. Området Harerenden er ret unikt, da man sammen med de andre omkring 240 husejere ejer næsten hele området i fællesskab. Det betyder blandt andet at man sparer noget på ejendomsskatten, at mange har frit vandforbrug og at man bidrager til vedligehold af veje og kystsikring af området. I det daglige kan man ikke mærke forskel på, om grunden er ens egen matrikel eller ej.
Grunden er en stort set plan naturgrund, hvor der dog er slået græs rundt om huset, så der er plads til et slag kroket eller andre boldspil. Derudover er der lidt buske, som kan klippes ned, hvis man vil, men ellers er grunden vedligeholdelsesfri. Huset er bygget så den indhegnede og delvist overdækkede, flisebelagte terrasse vender mod syd, men den har vinduer mod vest, så der er sol hele aftenen også. Derudover er der et flisebelagt areal på vestsiden af huset og en indhegnet, flisebelagt morgenterrasse mod øst.
Boligen er et 66 kvm. stort murstenshus, hvoraf de 61 kvm. er beboelse og de sidste 5 kvm er depot med adgang udefra. Her står der bl.a. en vaskemaskine. Køkken/alrummet er husets største rum med god spiseplads, masser af skabe og en sofa, der kan give en ekstra soveplads. Herfra er der udgang til terrassen samt adgang til opholdsstuen. Her sørger en brændeovn for at der kan blive godt varmt. Da begge soverum udgår herfra, behøver man stort set ikke varme i disse rum. Badeværelset har fliser fra gulv til loft, skabsarrangement med håndvask, toilet og muret bruseniche.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.