Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Lodbjergvej 16, Skallerup Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.985.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.392
Netto ekskl. ejerudg.: 10.814
Ejerudgift pr. md. 2.233
Beliggenhedsby: Skallerup Strand
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 1274 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1965
Ombygningsår: 2009
Sagsnr. FHE4390

NYHED - 2 ETAGER, FLOT HAVUDSIGT

Denne herlige ejendom er en af ganske få ved stranden udfor Skallerup, der kan tilbyde en førstesal med en imponerende havudsigt. Området er spærret for gennemkørende trafik, så der kommer ikke andre end dem, der bor i området, og så turister, der følger stien nede langs vandet i retning mod Skallerup Seaside Resort eller Lønstrup. Der er ca. 200 meter til vandet og der er en fin badestrand lige nord for Harerendens kystsikring og mellem høfderne ved Skallerup Seaside Resort. I resortet er der i øvrigt et utal af aktivitetsmuligheder, bl.a. vandland, klatre-/junglesti, MTB-sti, romersk bad, tennisbaner, boldbaner, bondegård... Så selv om det ikke skulle være strandvejr, kan man sagtens få tiden til at gå. Oplevelserne i omegnen er mange og forskelligartede, men der er nok at gå på opdagelse i til mange ferier.
Grunden er let kuperet med hybenkrat i skel mod naboerne og lidt blandet bevoksning. Der er slået græs på en del af arealet, så der er fin plads til leg og boldspil.
Ejendommen fremstår som et klassisk sommerhus med sort klinkbeklædning på væggene og listepaptag med 45 graders taghældning. Inddækninger og tagrender er i kobber. Der er en dejlig solterrasse mod syd, og så snart vejret er godt, er det her, man er. Terrassen er så bred, at solen kan følges næsten hele dagen.
Indvendigt er der hvide, vandskurede vægge overalt i underetagen - den eneste undtagelse er klinkerne i brusenichen på badeværelset. De fremstår i flotte, sorte skiferklinker som kontrast til alt det hvide. Den sorte farve genfindes i interiøret på badeværelset, og i øvrigt er også entréens gulv i skiferklinker. Gulvene i opholdsrum og værelser fremstår i helt lyst asketræ, og lofterne er hvidmalede med synlige bjælker i stuen og lofter til kip i de to soverum nedenunder. Køkkenet er topmoderne med hvide, grebsfrie låger, sorte bordplader og hvidevarer i rustfrit stål og glas. Fra både stue, køkken og terrasse er der fin havudsigt.
Overetagen, som har den mest formidable havudsigt og i øvrigt udsigt mod nord (helt til Hirtshals Fyr), vest og syd, anvendes i det daglige som solnedgangsstue, men der er også mulighed for at benytte rummet til soverum. Her fremstår skråvæggene i naturtræ med mørkbejdsede spær. Hele huset er gennemrestaureret og nyisoleret i 2009 og fremstår stadig som nyt. I samme omgang tilbyggede man et 29 kvadratmeter stort udhus, der er isoleret som helårsbolig og sagtens vil kunne anvendes som anneks, hvis dette ønskes.  Se mere på billederne.
Opvarmningen sker med en luft-til-vand-varmepumpe, som bl.a. laver gulvvarme i hele huset, suppleret med en stor brændeovn. Vinduerne er alle i træ indvendigt og aluminium udvendigt - den mest vedligeholdelsesfrie løsning. I hele renoveringen har man tænkt langtidsholdbarhed ind i boligen og valgt gode og tidløse materialer, samtidig med at man har kræset for detaljerne.
Det oplyses i øvrigt, at følgende ikke medfølger: billeder over køkkenbord, billede over hoveddør, 4 keramiske fliser ved hoveddør samt møllestenen med husnummer.
Huset udlejes via Feriepartner Lønstrup, hus LN1326, og blev i 2019 udlejet for næsten. 60.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.