Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Øresundvej 23, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.025.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.436
Netto ekskl. ejerudg.: 7.268
Ejerudgift pr. md. 2.226
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 86 m2
Grundareal: 1383 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2008
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4535

Nyhed - Lønstrup

Lønstrup er en driftig badeby med næsten 600 fastboende. Det betyder, at der er liv i mange af butikkerne hele året, selv om der er stor forskel på tilstrømningen af turister, afhængigt af sæsonen. Der er mange kunsthåndværkere, guldsmede, keramikere og glaspustere, der har slået sig ned her. Om vinteren producerer de til lager, så de har noget at sælge om sommeren. De fleste steder må man gerne kigge med over skulderen i de åbne værksteder. Der er restauranter og cafeer i forskellige kvaliteter og prislejer, og så er der naturligvis en købmand, der har åbent hver dag hele året. Byen ligger omkring 15 km vest for Hjørring på Nordjyllands vestkyst. Med E39 lige øst for Hjørring er der lige omkring to timer til Aarhus.
Kvarteret her er udstykket i 70-erne, så der er gode læforhold. Grunden er plan og udlagt med græsplæne og randbeplantning af løvtræer og buske og med enkelte fritstående træer. Den eneste pligt er græsslåning, og vil man nu hellere bruge tiden på at slappe af, så investér i en robotplæneklipper. Den virker kun indenfor den tråd, der afgrænser græsplænen, så den bliver ikke stjålet, og de er faktisk blevet ret driftsikre - eller bestil plæneklipperservice, dem er der flere af i området.
Det antracitgrå træhus fra 2008 er i kraftigt træværk og med mahognivinduer, cementstenstag, zinktagrender, træterrasse - der er delvist overdækket - lofter til kip og en god rumudnyttelse med 3 soverum, stor, åben stue i god forbindelse med køkkenet. Der er en hems til leg, ophold eller et par ekstra sovepladser, og der er god plads til selvforkælelse i det flotte badeværelse med 2-personers hjørnespa og sauna. Der er overalt anvendt gode materiale, og huset fremstår lyst og venligt - og absolut ikke slidt, selv om det udlejes.
Sommerhuset udlejes gennem Novasol med udlejningsnummer A06290. Hvis udlejningsbureauet havde fuld dispositionsret over huset, burde det have et indtjeningspotentiale i omegnen af 75-85.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.