Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Højlandet 12, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.295.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.426
Netto ekskl. ejerudg.: 4.732
Ejerudgift pr. md. 2.045
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 1086 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1979
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4393

På toppen af Lønstrup

I den lille badeby Lønstrup er der næsten 600 fastboende. Der er liv i byen hele året, og der er derfor også mange kunsthåndværkere i byen. Om vinteren hygger de sig med få kunder og har tid til at producere til lager, og om sommeren hygger de sig med mange kunder og har måske mindre gang i produktionen. Byens butikker har i stor udstrækning åbent hele året, selv om der naturligvis er undtagelser. Men stemningen i byen er ikke til at tage fejl af. Når man kommer ind ad tilkørselsvejene til byen kan man nærmest mærke skuldrene synke en centimeter og myoserne fra hverdagens stress og jag forsvinde. At have et sommerhus i Lønstrup er ensbetydende med at have en god base for udflugter til det meste af Nordjylland. Yderpunkterne vil nok være Skagen og måske i den anden ende et besøg hos "Gutterne på Kutterne" i Vester Thorup og Thorup Strand, nordvest for Fjerritslev. Men der er altså mange ting at byde på imellem de to yderpunkter.
Højlandet hører til i den vestlige side af Lønstrup. Der er næsten 300 meter til kysten og hvis man vil på stranden er der en lille spadseretur på ca. 8-900 meter til den nærmeste trappe ned til stranden. Der er cirka samme afstand, bare i en lidt anden retning, til byens centrum med Spar-købmand og kulturhuset den blå Café, som har til huse i Lønstrups gamle biograf. Grunden er en nogenlunde plan naturgrund, der skråner en lille smule nedad mod syd. Der er kun spredt bevoksning af bl.a. hybenroser, men så er der heller ikke så meget at vedligeholde. Der er slået græs rundt om huset, så der er plads til parkering ud mod vejen(mod nord) og plads til leg og boldspil mod syd. Husets store og delvist overdækkede træterrasse vender mod syd og er indrettet med læhegn mod både øst og vest. Desuden er der en mindre, flisebelagt terrasse ved indgangen mod øst, hvor der er dejlig morgensol, og endnu et indhegnet område mod vest med direkte udgang fra køkkenet - fint til solbadning og skærmet mod vinden.
Huset er i kraftigt 1-på-2 træværk, med eternittag. Det er malet i en mørk gråblå farve med hvide døre, vinduer og tagudhæng. Der er inddækkede tagrender. Desuden er underdækket, som bl.a. danner tag over den overdækkede terrasse malet hvidt, så man har en dejlig, luftig fornemmelse, når man sidder der. Indvendigt er der laminatgulv i stue og køkken, gulve med faste tæpper i entréen og de 3 soverum samt flisegulv på badeværelset. Vægge og lofter er i ludbehandlet træ med sorte kantlister, som matcher de sorte vinduer. Badeværelset er dog med hvidmalet træværk. Stuen, der har direkte udgang til den overdækkede terrasse, er husets centrum. Der er god kommunikation med køkkenet, som kun er adskilt fra stuen af en halvvæg. Indretningen er enkel og hyggelig, og der er alt, hvad man har brug for på ferien. Den fine gamle Morsø brændeovn giver fantastisk meget varme i forhold til dens størrelse, og der skal ikke ret meget brænde i ad gangen, så det er nemt at skaffe et par ekstra varmegrader, hvis det skulle blive nødvendigt.
Huset opvarmes med el og har som alle andre huse i området afløb til septik-/trixtank.
Huset udlejes ikke, men burde ved fuld udlejning kunne give en indtjening i størrelsesordenen 45-50.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.