Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Andersvej 7, Vester Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.480.000
Udbetaling: 175.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 14.147
Netto ekskl. ejerudg.: 12.418
Ejerudgift pr. md. 2.871
Beliggenhedsby: Vester Tversted
Boligareal: 82 m2
Grundareal: 2545 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1979
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4473

SOLGT!

Unikt beliggende fritidshus i 1. række i Vester Tversted med milevid udsigt over hav og klit i fredet område
Tversted er en hyggelig badeby på Nordjyllands nordkyst, ved Tannis bugt mellem Hirtshals og Skagen. Vester Tversted ligger vest for selve Tversted by. Der er stisystem og cykelsti nr. 1  ind til byen, men uden mulighed for gennemgående biltrafik.
Stranden ved Vester Tversted er afgrænset af de to åer, Uggerby og Tversted. Det er således en bilfri strand.  Biler kan og må komme på stranden ved Tannisby/Tversted. Det er værd at nævne, at hele området ned mod stranden er fredet klithede, der om sommeren afgræsses af køer, for ikke at springe i skov - så udsigten forsvinder ikke!
Grunden ligger på en mindre og lukket vej længst ude mod vandet. Det er en kuperet naturgrund med slåede, snoede stier. Der er direkte adgang til eng og strand. Vegetationen er et åbent klitområde. Der er en god træterrasse mod vest. Solgården ved østgavlen er indhegnet af stakit og afgrænses mod syd af husets anneks, så der kan altid findes et hjørne med læ. I solgården er indrettet et mindre cykelskur.
Boligen er et hvidt træhus opført på søjlefundament. Det har listepaptag og i øvrigt enkelte vinduer i kontrastfarver. Facaden mod nord har rigtig mange vinduer - man skal jo kunne nyde udsigten i hele huset. Indendørs er der gennemgående plankegulve overalt og vægge og lofter fremstår i træ, der har fået en smule patina gennem årene. Husets centrale rum er den store opholdsstue i husets vestende. Der er direkte udgang til terrassen mod vest og masser af vinduer mod syd, vest og nord. En god detalje er den 4,5 meter lange sofa i hele stuens ene langside. Der er god forbindelse mellem køkkenet og opholdsstuen - og i øvrigt også til spisestuen, der er placeret i det værelse, der har adgang fra stuen. Alle husets døre er blå skydedøre. Der er et stort arbejdsbord lige op ad køkkenet, hvor børn sikkert gerne vil sidde og tegne, mens mor og far laver mad - og der er små arbejdspladser på værelserne, hvis man hellere vil sidde for sig selv. Huset har fibernet. De tre soverum er indrettet med henholdsvis dobbeltseng enkeltseng og køjesenge. Huset er udstyret med to hemse. Her er der god plads til at børn kan lege eller hygge sig. Evt. ekstra sovepladser. Husets badeværelse har vinyl på gulvet, brus, WC, håndvaskarrangement med et skab - og havudsigt!
Endelig findes der et anneks, som er indrettet med en afdeling til værksted og arbejds- og haveredskaber samt med en enkeltseng og en dobbeltseng.
Huset er opført af nuværende ejere og har aldrig været udlejet. Ved fuld udlejning burde det kunne give en indtjening på 50-70 000 kr. om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.