Norgesvej 27, Løkken 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.695.000
Udbetaling: 135.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.343
Netto ekskl. ejerudg.: 9.776
Ejerudgift pr. md. 2.161
Beliggenhedsby: Løkken
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 662 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1885
Ombygningsår: 1960
Sagsnr. FHE4152

Denne pragtfulde villa ligger i den mest populære del af Løkken by –  tæt på stranden. Den tilhørende grund som er flot indhegnet er udlagt med flotte herregårdssten på gangstier, holdeplads og terrasse. Det er endvidere indrettet således at der er adskillelse mellem det store og lille hus. Der er fine tilkørselsforhold til ejendommen og gåafstand til indkøb, bus og strand mv.
Bygningerne er totalt renoverede i ens stil og fremstår i dag som nye. Opført i hvidmalet pudset grundmur, sort listepaptag samt hvide dannebrogs termovinduer.  Udestue ligeledes med tagpaptag. Herudover lille fritliggende skur til havemøbler etc.
Indretning af bygningerne –  se vedlagte indretningsplan samt vedhæftede fotos. Boligen er meget charmerende indrettet med hvidmalede vægge, synlige loftsbjælker, flotte laminatgulve samt klinkegulve med varme i vådrum. Fransk dobbeltdør ud til udestuen. Opholdsstue og spiseafdeling i åben forbindelse med køkkenet. Stort soveværelse. Flot og topmoderne køkken med alle moderne bekvemmeligheder samt entre. Stort, lyst og dejligt badeværelse med brus og vaskesøjle. 1. salen er indrettet med stue og stort soveværelse.
Bygning 2 er indrettet med stor stue i åben forbindelse med køkkenet. Herudover stort soveværelse og  badeværelse med brus og vaskesøjle samt hems på 1. sal til 2 børn. Huset har gulvvarme overalt i grundplan. 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme ,  off. vand samt tilsluttet off. kloak.
En sjældent toptrimmet ejendom med mulighed for fast og eller feriebenyttelse.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.