Østersøvej 5, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.895.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.328
Netto ekskl. ejerudg.: 7.060
Ejerudgift pr. md. 2.216
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 1562 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1998
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4505

SOLGT

I Nordjylland findes der meget få byer, der ligger helt ud til Vestkysten, og en af de mest kendte er Lønstrup. Byen har omkring 600 fastboende, og butikkerne er åbne hele året - i hvert fald de fleste af dem. Der er ca. 15 km til Hjørring, hvor man også rammer E39, og så er der under 2 timer til Aarhus. Lønstrup var på alles læber i efteråret 2019, hvor Rubjerg Knude Fyr blev flyttet 70 meter væk fra kanten af skrænten. Det trækker stadig mange gæster, og man kan komme op i tårnet og nyde den betagende udsigt, hvor man i klart vejr kan se Hirtshals mod nord og Løkken mod syd. Der er mange gode oplevelser i omegnen, bl.a. Ørnereservatet ved Tuen, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, besøgslandbrug, Fårup Sommerland nær Blokhus, Rhododendronparken i Brønderslev (bedst i forsommeren) og meget andet.
Østersøvej er en stille vej i et godt opvokset sommerhusområde i den sydøstlige del af byen. Her er randbeplantninger og volde på mange af grundene, så her er væsentligt mere læ end ud mod vandet.Det meste af grunden er i dag græsplæne, men det vil være ret problemfrit at lade naturen tage over på noget af arealet. Ud mod vejen er der belægning af grå granitskærver og der er god plads til flere biler. Der er en nyplantet bøgehæk ud mod vejen.  Ad stier og småveje kan man gå ind til centrum af byen på ti minutter og ned til solnedgangspladsen ved redningsstationen på et kvarter.
Det sorte sommerhus er i kraftigt "en-på-to" træværk med hvide døre, vinduer og taginddækninger Taget er i cementsten. Terrasserne er malet lysegrå og flere steder indhegnet med et sort stakit med hvide toplister  Indvendigt er der lyst og rart at være. Der er lyse vægge og lofter i fyrrustik og tæpper på gulvene i opholds- og soverum. Køkkenet har laminatgulv og badeværelset har flisegulv med gulvvarme. Her finder man bruser, 2-personers spa og sauna. Der er 3 soverum i huset, et med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Desuden er der en hems over de 2 af soverummene, hvor der er plads til leg og ophold for børn, og et par sovepladser ekstra i en snæver vending. Husets centrale rum er den store opholds- og spisestue, der kun er adskilt fra køkkenet af en halvmur. Her er indrettet med lædermøbler og en stor brændeovn, der nemt kan give et par ekstra varmegrader, hvis det ønskes. Stuen har direkte adgang ud til den delvist overdækkede terrasse, der vender mod sydvest.
Sommerhuset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med nr. LN1395. Ved fuld udlejning bør det kunne give en bruttoindtægt på 80-90.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.