Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Gabet 7, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.577
Netto ekskl. ejerudg.: 9.118
Ejerudgift pr. md. 2.128
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 1260 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1985
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4435

NYHED MED HAVUDSIGT

Dette herlige, arktitekttegnede Møllebækhus er et rigtigt hyggebo, der har hus- og hjerterum til familien i mange ferier fremover. Det indeholder en stue med åben forbindelse til køkkenet - og naturligvis direkte udgang til den dejlige terrasse, der har en helt unik havudsigt - på 180 grader! Der er badeværelse med bruser og huset indeholder 2 soveværelser. Derudover er der en sovealkove i stuen med plads til et par overnattende gæster. Terrassen breder sig mod syd og vest, så man kan få mest muligt ud af solens stråler.
Huset er et hvidt træhus med tag i cementsten. Det er godt vedligeholdt og kræver ikke meget arbejde i dagligdagen.
Grunden er stort set plan og vigtigst: nem at holde. Man kan slå græs rundt om huset, eller også kan man lade naturen kravle lidt tættere på og nyde at plukke en buket vilde blomster og græsser til stuebordet. Hvis man har god tid en dag, hvor det blæser fra vest, kan man betragte klinten ved Rubjerg Knude Fyr. Så snart sandet på klinten er tørt, ligner det næsten en vulkan, der spyr sand op i luften. Fyret, der i 2019 blev flyttet 70 meter ind i landet, tiltrækker hvert år 2-300.000 gæster.
Huset ligger ved Lønstrup, en hyggelig badeby på Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring. Ved Hjørring rammer man E39, og så er der cirka 2 timer til Århus. Der er gode oplevelser i området. Besøg Skallerup Seaside Resort og gå i badeland, romersk bad, spil tennis eller badminton, eller nyd en frokost eller aftensmad i restauranten. Der er mange andre aktiviteter på centret. Derudover er der jo ikke langt til oplevelser som Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium eller Hjørring Kunstmuseum. Eller hvad med at gå på Hirtshals museum. Tag en flaske Brøndums snaps med, så går du hjem med en friskblandet kryddersnaps efter eget valg.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.